Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányra hány éves kortól...

Kislányra hány éves kortól adnál bikini felsőrészt?

Figyelt kérdés

Szerintetek már akkor is takargatni kell a “ciciket”, amikor még nincsenek, vagy felesleges?

Oké. Egy bizonyos kor után, mondjuk 10 év, megértem, ha akkor is takarva van, ha még nem kezdtek nőni, de egy 5 évesre szerintetek szükséges?

Egy beszélgetés kapcsán fogalmazódott meg bennem ez a kérdés. Iskolai élményekről beszélgettem egy barátnőmmel. Emlékszem, nekem első osztályos koromban még csak fürdőbugyim volt. Az összes lány kinevetett, hogy nincs rajtam felül semmi. Onnantól kezdve csak bikinit hordtam, olyan rosszul érintett.

2023. márc. 7. 19:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
34%

Kislányra egyberészes csak.

Amikor meg nő a cici,onnantól meg,ha bikinit akar, az úgy is 2 részes.

Kisgyerekre nem adnék 2 részest,mert kisfelnőttet csinál belőle,szexualizálja a kisgyereket. Erre semmi szüksége nincsen.

Erre egyedül a pedofilok buknak,.hogy egy 3-5 éves pici lányon bikinifelső van. Senki más.

2023. márc. 7. 22:09
 22/31 anonim ***** válasza:
76%
Én már vettem egyreszest, fürdő bugyit, ketreszest, amit a lányom választ, amíg nincs melle és ő azt választja mehet a fürdőbugyi.
2023. márc. 7. 22:24
 23/31 anonim ***** válasza:
59%
Amikor a kedvem tartja illetve amikor a gyerek kedve úgy tartja. Szerencsére már nem a 16.században élünk.
2023. márc. 7. 22:37
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Amint kaptam méretében egyberészes rucit azt vettem. Én így találom jónak a saját gyerekemnél. Ha valaki nem ad rá az meg nem rám tartozik, akkor az majd ad ha úgy látja jónak.
2023. márc. 7. 22:41
 25/31 anonim ***** válasza:
30%

Aki a perverzek miatt ad/nem ad a gyerekére felső részt, az rendesen téved itt.

Akit érdekel, annak privátban leírom, hogy mit ne adjon a lányára.

2023. márc. 8. 02:04
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

3,5 éves, babauszodába járunk rendszeresen. Ott még a dupla úszógatyát hordja, amíg jó rá gondoltam nem cserélem le egyrészesre, hiába nem kell már pelenka.

Előző nyáron strandon csak bikinialsó volt rajta, a felsőrésze elcsúszkált, nagy volt, így nem hordta. Amúgy ráadtam volna. Közepesen zavart. Jövőre is megpróbaljuk a bikinifelsőt.

2023. márc. 8. 03:08
 27/31 anonim ***** válasza:
77%
Rengeteg olyan kislányt lehet látni a strandon, akinek a felsőrész elcsúszkál és pont kilátszik, amit takarni akartak.
2023. márc. 8. 03:11
 28/31 anonim ***** válasza:
Nálunk már kisgyerek kora óta hord egyberészes fürdöruhát,most 12 évesen is egyberészes fürdöruhája van .
2023. márc. 8. 05:45
 29/31 anonim ***** válasza:
82%
2 évesen volt először strandon, akkor is kapott. Nekem alapelvem volt mindig is, hogy sosem lesz meztelen felsotesttel, alsonemuben vagy csak pelenkaban nyilvánosan
2023. márc. 8. 06:29
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Egybereszest vennék, vagy ha azt valamiért nem szereti, akkor felsonek uv szűrős top vagy póló. A melltartó szeru bikinifelso szerintem fura mell nélküli kislanyokon.
2023. márc. 8. 08:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!