Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire elfogadott, hogy a 7...

Mennyire elfogadott, hogy a 7 éves gyerek nem eszik gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
Születésétől kezdve nem szereti a gyümölcsöt és nem is eszik.

2023. febr. 27. 13:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
Én sem eszek gyümölcsöt csak epret vagy dinnyét de ennyi szezonálisan.
2023. febr. 27. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem is keveset eszik a 7 évesem. Sokáig fruktózra volt érzékeny, 1 év szigorú diéta után a legtöbb zöldséget vissza tudtuk vezetni úgy, hogy gyümölcsöt és főleg cukros dolgokat még nem kapott. Mindennek kb 4 éve. Azóta zöldséget sokat eszik de gyümölcsöket a legtöbbet nem nagyon eszi, kivéve a nyáriakat, de hiába van itthon narancs, banán, kiwi, alma pl, rájuk sem néz. Esetleg körte de azt is ritkán eszi meg. A kislányom (5 éves) viszont többet is szívesen eszik egyszerre, ezért tényleg mindig van itthon legalább 1 fajta.

Amúgy kapnak rágótablettában vitamint ettől függetlenül bár tudom, gyümölcs jobb lenne. A 7 éves fiú jó étvágyú egyébként, zöldséget bőven eszik, nem válogat. Én annyira nem aggódom a gyümi miatt. Nyáron dinnye, barack jobban megy egyébként.

2023. febr. 27. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem baj, csak akkor egyen zoldseget. Nem a borsofozelekre gondolok hanem nyers, vagy parolt zoldseget.
2023. febr. 27. 17:38
 14/14 anonim ***** válasza:
en felnott vagyok 60 on tul en viszont nagyon keves zoldseget eszem azt se nyersen. nyersen soha semmifele zoldseget nem ettem meg. reggelizni is azota reggelizem amiota cukorbeteg vagyok 15 eve (2 es tipus) de azt is alig birom lenyomni mert vilageletemben max 10 ora korul ettem valamit reggelire elotte csak kave. ha zoldseget eszik az jo. en viszont imadom a gyumolcsot;-)))
dec. 31. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!