Mennyire elfogadott, hogy a 7 éves gyerek nem eszik gyümölcsöt?
Sajnos nekem is keveset eszik a 7 évesem. Sokáig fruktózra volt érzékeny, 1 év szigorú diéta után a legtöbb zöldséget vissza tudtuk vezetni úgy, hogy gyümölcsöt és főleg cukros dolgokat még nem kapott. Mindennek kb 4 éve. Azóta zöldséget sokat eszik de gyümölcsöket a legtöbbet nem nagyon eszi, kivéve a nyáriakat, de hiába van itthon narancs, banán, kiwi, alma pl, rájuk sem néz. Esetleg körte de azt is ritkán eszi meg. A kislányom (5 éves) viszont többet is szívesen eszik egyszerre, ezért tényleg mindig van itthon legalább 1 fajta.
Amúgy kapnak rágótablettában vitamint ettől függetlenül bár tudom, gyümölcs jobb lenne. A 7 éves fiú jó étvágyú egyébként, zöldséget bőven eszik, nem válogat. Én annyira nem aggódom a gyümi miatt. Nyáron dinnye, barack jobban megy egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!