Számotokra mi az elfogadott "kosz-szint"?
A gyerek öltözetére gondolok. Mi az a szint, amikor még nem öltözteted át, vagy ami belefér?
Az egyik ismerősöm mindent enged a gyereknek, eszik, keni szét magán, leissza magát, tiszta folt-kosz az egész gyerek már mielőtt odaérnek a játszóra. Nálam inkább az ellentéte van, a gyereken elvétve van folt (igaz, ő ilyen típus).
Nálatok hogy van?
(Nem az ismerősömet akarom szapulni, engem nem zavar, ha őt nem zavarja. Csak feltűnt a kettőnk közti különbség.)
Itt nem büfiről van szó, a nagyok (az enyém és az övé is) 4 évesek, az ő kisebb fia 1,5 éves.
Nekem is csak azért tűnt fel, mert én nem szeretem, ha a gyerek ragad, keni szét magán az almalevet, stb. És úgy bennem van őket látva, hogy te jó ég, én ezt nem bírnám megállni :)
Nem is a játékról van szó, inkább evés-ivás.
Ha otthon vagyunk és nyáron, akkor több folt van rajta, és van, hogy vizes, mert a pancsolójába ki-be mászkál.
Ha elmegyünk, és mondjuk egy foltocska kerül a pólójára, még nem cserélem, de ha nagyon leizzad nyáron, vagy mondjuk világos felső és nagyon feltűnő a folt, akkor cserélem, amint tudom.
Mindig van nálam csere ruha. Most 2 éves a fiam.
Nálunk sem jellemző, sőt nem is értem, hogy lesz koszos a ruha.
1. Eleve tiszta ruhában viszem bölcsibe
2. Ha leeszi magát egy kisebb folt miatt is átöltöztetik legtöbbször
3. A tiszta reggeli ruhájában hozom haza
4. Egy kis ropit vizet kap a játszón (de pl kubut is cseppmentesen iszik), ott max homokos lesz, leporjuk
5. Nem pizsamában vacsizik itthon, szoval ha (előke mellett) le is eszi magát, ugy is pancsi, öltözés jön.
Vagy egy hétvége
Pl tiszta ruciban megyünk látogatoba, utközben megint nincs leevős étkezés, rokonnál is van előke, de váltóruha is, főleg a szobatisztaság tanulása miatt, du játszon ugyanaz mint fentebb, este otthon szintén
Még ősszel talán a pocsolya tud látszani, de két pocsolya közt nem kell átöltöztetni :), es akárhova valo megékezés után ugy sem vizes ruhában van hagyva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!