Miert jobban elfogadott az, ha egy kisgyerek tapszert vagy tejitalt kap az anyatejjel szemben?
Pont fordítva tapasztaltam ezt. Kezdve azzal, hogy a hozzátáplálást is jóval korábban erőltetik a tápszereseknél, hiába ugyanaz az ajánlás.
Barátnőm anyatejes 11 hónaposánál csak bólogatnak, hogy nagyon helyes, hogy még 99 %-ban anyatejes, míg amikor az én picim 7 hónapos volt, akkor ugyanezek az emberek azt forszírozták, hogy hogyhogy még caak kóstolgat és nem váltottam ki több étkezést (hozzáteszem 4 hónapig full anyatejes volt).
2 éves kor fölött már egyikre sincs szükség.
Attól függ, hogy ki milyen "tanácsot" olvas és hisz el.
kedves utolso, en meg a sokaig szoptato anyaknal tapasztaltam hogy ahelyett, hogy szavakkal es olelessel nyugtatnanak meg egy ertelemmel biro 2-3-4 eves gyereket, inkabb bedugjak a melluket a szajaba.......holott egy 3,5 evest szoptatni olyan, mintha egy iskolasnak adnal csorgot ha ideges. Kinotte, nem valo, nincs ra szuksege, csak epp baromi egyszeru megoldas.
Szoval: szoptasd a babat, etesd a gyereket. A babakor pedig veget er, akar akarjuk akar nem. 2 even feluli futkoso, beszelo, ertelmes fiam szajaba hiaba dugdostam volna a mellemet, kinotte es szuksege sem volt mar ra en pedig elfogadtam hogy mulik az idp, no a gyermekem. Igy kapta a tejitalt.
tegnap 23:46
Úristen, te nagyon beteg vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!