Tapasztalt anyukák?!
Vigyázz, h ne legyen onpusztito. Amúgy sokat szamit te mi vagy. (mar annak aki hisz benne..en hiszek)
Vagy kiidegel vagy nem.
Azért jobban jártál, mint en... Ikrek vagyok. A rak csaladcentrikusabb jegy. Ne csalodj.
Mutass neki jo példát. Hagyd kibontakozni. Legyél következetes es eros mindig. En sajnos nem vagyok. Neha kiakadok :) ezt jobb ha nem latja. Bar sztem ez
Az én gyerekem ikrek, 3 éves és szintén kedvenc szava a nem. Én oroszlán vagyok, az öcsém rák, anyukám szerint mindannyian ebben a korban folyamatosan tiltakoztunk. A barátnőm halak, az anyja szerint egetnivalóan rossz gyerek volt és sosem nőtte ki. Az uncsitesóm szűz, ő szintén, együtt nőttünk fel.
Ha eltekintesz a horoszkópoktól, mindenhol ezt fogod olvasni, dackorszak, élettani sajátosság akárminek hívják, ebben a korban a legtöbb gyerek rájön, hogy van önálló akarata és tud hatni a dolgokra, ezért gyakran teszi. Van, aki kinövi, van aki szintén kinövi, de a rossz nevelés miatt megmarad nagyobbgyerek korára is a lázadás.
A 3 évesek nagytöbbségének a kedvenc szava a nem.
Szívből kívánom a kisfiad ne olyan gyerek legyen mint én.Én is skorpió vagyok és még így 13 évesen is akaratos,hisztis vagyok,és hát a nem is egy olyan szó amit gyakrabban használok mint a többi ember.Mondjuk ha ez lehetséges szerintem kezdem kinőni egyre kevésbé vannak jelen bennem ezek a dolgok.Mostmár eltudom fogadni ha egy játékban vesztek,régen meg hát ha nem nyertem nagy hisztizés volt.
De remélem tényleg hogy kisfiad nem lesz olyan mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!