5 év alatti gyereked mennyit tud sétálni kb? (utazós kérdés)
Főleg nyaralásra gondolok vagy ha valahova mentek, mennyi az amit bír?
Nyaralási útitervet tervezgetek, és a tengerparti sétány 6.5 km oda, 6.5 km vissza, tehát 13 km, ezt egy napra tervezem be, nyilván megállókkal, pihenésssel, leüléssel, nem folyamatosan menve megállás nélkül.
Ez egy majdnem 5 évesnek reális? Voltunk már vele töbször nyaralni de nem emlékszek mennyiket sétált, de szerintem volt olyan ahol egy nap hasonló mennyiséget (8-10 km) és akkor még csak épp hogy 3 éves volt, nem volt vele ott sem gond.
Ezt én nem bírnám. 6,5 km tűző napon 40 fokban a strandig és vissza... Abszurd. Jó tempóban is több, mint egy óra séta oda meg vissza is... miután jól kifürdőztük magunkat, á...
Tavaly 800 m volt a strand és az a tíz perc is bőven sok volt a görög napsütésben.
Biztos nem szívatnám ezzel se magunkat, se a gyereket.
Mi mindig olyan szállodát választunk, ami közvetlen a parton van.
De nem lesz fürdés meg ilyenek :D
Kirándulós nyaralás, és végig a tengerparti sétányon vanna a látnivalók (erőd, világítótorony stb)
Ó, higyj nekem! Cipruson tavasszal is olyan érzésed lesz, hogy nyár van. ;)
Az a 25-27 fok simán 30-33-nak érződik. Max. a Trodos-ban kellemes kiránduló idő, de nem a parti sétányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!