Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év alatt mennyit bírt...

2 év alatt mennyit bírt sétálni egyhuzamban a gyereketek?

Figyelt kérdés

A lányom pont 1 éve stabilan megy, most lesz 2 éves decemberben.

50-60 perc "folyamatos" séta után (persze néha meg-megáll megnézni, felszedni ezt-azt) már nyűgös, láthatóan elfárad.

Kíváncsi vagyok, más anyukák tapasztalatára, mikor bírnak nagyobb távokat megtenni elfáradás nélkül.

Nem arra vagyok kíváncsi, ki mennyi időt van kint a gyerekkel elfáradásig, hanem konkrétan a folyamatos gyaloglás érdekel, hogy mennyit bírnak.

2014. nov. 3. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Akár 2 km-t is.
2014. nov. 3. 19:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez a táv kb. 1,5, max. 2 km amit mi mentünk ma és már nyűgös volt a legvégére.

Minden nap kb. ennyit megyünk.

Én ezt nem tartom soknak, azt hittem, ettől többet bírnak ebben a korban, ezek szerint mégsem?

2014. nov. 3. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, sok 4-5 éves ennyit sem bír gyalogolni. Ez nem kevés!
2014. nov. 3. 19:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Tényleg??

Akkor még jó sokáig szükség lesz a hordozóra is :(

Itt mindig azt olvasom, az anyukák elmennek a boltba, postára a gyerekkel, hát nekünk egy posta-bolt kör úgy alakul,h. a boltból hazafelé már a hátamon viszem.

Ez kb. 2 km séta neki.

Azt hittem, az én lányom ilyen fáradékony.

2014. nov. 3. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én 2 éves fiam sem bírna ennyit, felkérné magát, hogy vigyem. Mi ezért megyünk mindenhova futóbiciklivel, előtte meg kismotorral! Azzal lehet vele haladni, boltokat, intézni valókat járni, stb. De sokszor már azt is leteszi és felkéri magát, ha elfáradt! :)

Ne várj el tőle még túl sokat, nekik nem csak a menés fárasztó fizikailag, hanem a közbe ért ingerek szellemileg is fárasztják, ill. a pici testükhöz képest nekik ezek még nagy távok ám! Sokszor hazaérve én is fáradt vagyok és leülök egy picit pihenni :)

2014. nov. 4. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!