4 évesen cumizni?
Ha a lányod szophatja az ujját, akkor a többi is szophatja a cumit.
Ugyanannyira furcsa mint az ujjszopás.
Ok, lehet itt itelkezni masok felett, de a te lanyod is cumizik 4 evesen, csak az ujjaval. Az nem baj? :D
Az intezmenyvezeto meg elmehet a francba, biztos vagyok benne, hogy csak valamifele kontrollmania miatt baszogatja ezzel a szuloket, hogy “jajj o meg nem latott pelenkas es cumis 2-3 eveseket”.
Na ne szorakozzunk mar. 28 eves vagyok es 3 evesen lettem szobatiszta. Es amugy 7 eves koromig szoptam az ujjam....
Ez se ma volt, de igen; biztosan nincsenek ilyen gyerekek es soha nem is voltak🤣🤣
A lányom csoportjában az utolsó pár gyerek nagycsoportban (!) tette le az alváshoz használt cumit. ;)
Ehhez képest nem olyan extrém, hogy valakinek 4 évesen még cumizik.
8-as: te egy nagyon rosszindulatú, trágár ember vagy, remélem, csak trollkodsz és nincs gyereked. Bezzeg az észt tudod osztani. Csak egy kérdést tettem fel, mert nem tudtam, hogy ez normális dolog-e, ha nem vagy képes egy épkézláb válaszra, akkor megköszönném, ha inkább meg sem szólalnál.
9-es: szerintem sem normális egyik sem, legalábbis eddig így gondoltam. A lányom SNI-s amúgy, de lehet semmi köze ennek az ujjszopáshoz. De megfordult a fejemben, hogy azok a gyerekek, akik 4-5 évesen is cumiznak, ujjat szopnak, vmi idegrendszeri éretlenség áll nálunk a háttérben. Amúgy a válaszolók közül csak egy vki írta, hogy ez normális, a többiek csak okoskostak, így nem igazán tudom elfogadni azt tényt, hogy ez valóban elfogadott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!