Milyen gabonapelyhet adtok a gyerkőcnek (márhogyha adtok), és mennyi idős?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 23:19
1/5 anonim válasza:
Attol függ melyikre gondolsz...agyoncukrozott műkaját nem adok neki.
2/5 anonim válasza:
2 éves, még nem kapott gabonapelyhet, csak zabkorpát gyümölccsel. (mondjuk nem is jött be neki).
3/5 anonim válasza:
Az enyém másfél éves, és nagy ritkán adok neki ilyesmit. Asszem puffasztott búzaszemek karamellizálva. Nem túl édes egyáltalán és puha lesz a tejben. Nagyon szereti.
4/5 anonim válasza:
4 éves a kisfiam és él-hal a Verdás Cerbona csokis gabonagolyóért :)
1 héten kb. 1x, max. 2x kap, 99%-ban magában eszi, tej nélkül.
Én is szoktam enni néha, pedig nem szeretjük a műkajákat mi sem.
Nem értek egyet a teljes tiltással és a minden nap ilyet evéssel sem.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem 2 éves a lányom, és eddig egyszer kóstolta meg, de nem igazán tetszett neki. Többektől hallottam, hogy reggelire sokat adnak a gyereknek( szerintük nekem is ki kellene próbálnom). Én elolvastam, mik vannak benne, és nem gondolnám napi szinten (persze heti 1-2 alkalommal miért ne), csak kiváncsi voltam, én vagyok e ilyen "mű" ellenes.
2010. okt. 5. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!