Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan lehet elfelejteni,...

Hogyan lehet elfelejteni, hogy ott van?

Figyelt kérdés
A férjem az autóban felejtette a kisgyerekünket, fél órát volt bent kb.

2023. febr. 12. 21:41
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Szerencsére a hatóságok nem ennyire elnézőek a retardált szülőkkel, mint amennyire ők egymással. Sajnos még így is sok a fogyatékos.

2023. febr. 12. 22:31
 12/44 anonim ***** válasza:
89%
Én ezt a szituációt nem tudom mondjuk elképzelni,hogy elmegyek bárhova is a gyerekünkkel és a saját gyerekem elfelejtem,hogy ott van hátul(de mondjuk másét sem),vagy éppen hátra sem nézek. Még ha elkalandoznék akkor is,ugyanmár. :D Olyat igen,hogy valaki direkt ott hagyja,sajnos biztos vannak ilyenek,de hogy véletlen elfelejted...
2023. febr. 12. 22:41
 13/44 anonim ***** válasza:
14%
A hatóságok. De ti itt csak a hivatásos megsértődőt, kioktatót, mindent jobban tudót játszátok. Van elég baj, ahol megtörtént a tragédia, nem változtat semmit, ha minden ilyen cikknél, kérdésnél odafröcsögitek a saját agressziótokat. Nem fog változtatni a ti életeteken és azokén sem, akiknél baj történt figyelmetlenségből. Faxért nem lehet semmi mellett elmenni?
2023. febr. 12. 22:42
 14/44 anonim ***** válasza:
84%

Én tényleg nem értem, hogy történhet ilyen. Szánalmas ha apának felkell írni a kezére, hogy "Ákoska" vagy kitudja mit, hogy ne felejtse az autóban a gyereket! Vagy a telefonján beállítani egy jelzőt...

Egy telefon azért más mimt egy gyerek. Nem is értem hogyan lehet a kettőt egy kalap alá venni.

Legközelebb elfelejt levegőt venni? Ha az én párom csinált volna ilyent nem is tudom mit reagálnék... Már a gondolattól is felmegy bennem a pumpa... Nem tudom, hogy lehet ilyen lazán venni egy ilyent.

2023. febr. 12. 22:44
 15/44 anonim ***** válasza:
3%
Az változtatna egyedül a társadalmon, ha mindenki befogná a pofáját és nem ítélkezne azok fölött, aki már megkapta a büntetését.
2023. febr. 12. 22:44
 16/44 anonim ***** válasza:
92%

A hogyanra nem tudok válaszolni. Ő mit mondott?

Érzi a súlyát?

Te hogy reagáltál? Mennyi idős a gyermek?

Hogy sikerült ezt összehoznia, hová ment, hogy nem vette ki, mikor kiszállt? Aludt, és ezért volt túl csendes?

A férjed magától jutott el oda, hogy eszébe jutott fél óra múlva hogy ezt elcseszte vagy végzett a dolgával, visszament és akkor esett le neki? Esetleg te kérdezted meg, hogy hol a gyerek?

Férjed Adhd-s?

2023. febr. 12. 23:08
 17/44 anonim ***** válasza:
41%

Sajnos előfordul ilyen. Igen sok gyerek halt már bele.

A veszekedésnek viszont nincs értelme, nyilván nem szándékosan tette. Találjatok ki valamit amivel ez máskor megelőzhető.

2023. febr. 12. 23:38
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Hát erről talán a férjedet kellene megkérdezni.

Ő mit mond, hogy sikerült? Miről jutott eszébe? Mekkora gyerek?

2023. febr. 13. 00:01
 19/44 anonim ***** válasza:
13%
Rengetegen elfelejtik. Általában akkor, ha nem az adott személy az, aki mindennap viszi a gyereket. Ha alapesetben anyu viszi, hozza, apu meg havonta egyszer max, akkor simán érthető, hogy nincs eszében a gyerek. Pláne egy kisebb, vagy alvo gyerek. De az is elofordul, hogy annyira sokminden van fejében, stresszel, hogy kb mindent elfelejt.
2023. febr. 13. 06:25
 20/44 anonim ***** válasza:
89%
Téged miért nem bosszant a dolog?? Miért nem írod le normálisan a körülményeket?? Te vagy az, akinek az anyós nem látta még a gyereket? Ő sem bír normális kérdést feltenni.
2023. febr. 13. 08:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!