Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért éreznek egyre többen...

Miért éreznek egyre többen késztetést arra, hogy folyamatosan posztolják a közösségi oldalra a gyereik fotóit?

Figyelt kérdés

Tényleg senki nem gondol bele abba, hogy a gyerekének is vannak jogai? Nem csak a sokszor említett pedofíliával van a probméma, hanem hogy a gyermeknek még nincs akkora belátása, hogy akarom-e azt a posztot facebookra vagy sem. Másrészt később, ha kamasz lesz nagy valószínűséggel zavarni fogják azok a fotók róla a szülei oldalán. Rengeteg a gyermekről való előnytelen kép, vagy ahol a gyermek megalázó szituációban van, akár hiányos ruházatban stb.

És ezek csak az legegyszerűbb ellenpéldák, annyi van még. Miért mutogatják állandóan egyesek a gyereküket?

(Félreértés ne essen, nagyon szeretem a gyerekeket - éppen ezért zavar mindez.)

2023. febr. 9. 17:44
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Szerintem olvasd vissza a kérdést. A folyamatos gyerekről való posztolás jelenség miértjére voltam kíváncsi és leírtam a saját véleményem. Ebben hol van az irányítás mánia? Vagy tényleg nem tudtad értelmezni? Fogadd el, hogy minenkinek más a véleménye erről a témáról, mert szerintem téged (amellett, hogy nem érted, amit írok/írnak mások) ez zavar igazán. Korábbi kommentemben írtam is, hogy mindenki azt csinál amit akar, egyszerűen csak nem értek egyet magával a jelenséggel, de ez még nem egyenlő a tiltással (gondolom én, bár nem tudom a te fejedben mi zajlik le). És szerintem érvekkel véleményt cserélni sem kioktatás, ahogy korávvan írtad. Vagy te csak veled egyező nézettel rendelkező emberekkel beszélgetsz, nehogy véletlenül megismerd a másik világlátását? :)
2023. febr. 10. 11:02
 32/36 A kérdező kommentje:
*korábban
2023. febr. 10. 11:04
 33/36 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező feltett egy kérdést, ami érdekli, a folyton posztoló anyukák meg kiakadtak, mert szembesültek vele, hogy mit gondol róluk a többség 🤣
2023. febr. 10. 11:04
 34/36 anonim ***** válasza:
85%
Engedd el kérdező, a kérdést nem tudják értelmezni, csak kötözködni, és még nekik áll feljebb , úgysem fogják érteni .
2023. febr. 10. 11:41
 35/36 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem 1 hanem 2 nyamvadt fotó, akár 3, nem mindegy? Végülis a foglalkozásod elérte a céljàt, talàltàl magadnak tàrsakat, akikkel jól ki lehet beszélni, hogy mégis micsoda anya az ilyen, hülyék ezek, jajj úgyse értik, lehet egymàs vállàt megvetegetni, hogy ti de klasszak vagytok. Én meg erről beszélek, hogy ennek amúgy mi értelme? Lehet idegesitöek a nonstop fotósok, de őszintén te mivel vagy jobb ember, aki idejösz a névtelenség mögé bújva jól kibeszéled őket, hogy micsoda önbizalomhiànyos, komplexusos emberek màr.

Bakker, igy zavar, akkor irj rá valamelyikre hogy te figyu Juli, szerintem nem kéne egész héten a gyerekedről posztolni, mert neki ez nem érdeke, meg kínos ez a fotóàradat. Ja, de az nem, itt pletyizni az jobban bejön. Legyen, de akkor fogadd màr el, hogy erre se vevő mindenki (ahogy a fb fotófoshàsra) és ne képzelj már erkölcsi fölényt oda, ahol nincs. Mellesleg beirod keresőbe hogy facebook, aztan láthatod hogy sok ilyen kérdés volt màr. Szivesen.

2023. febr. 10. 12:04
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Engem mindig is zavart mikor azt lattam hogy valaki folyton teszi ki a kepeket, nem is kell hogy a gyerekrol tegye fel de mikor minden nap nap azt lattam akkor egy ido utan toroltem az embert. Aztan volt akit a gyereke miatt toroltem, rosszul voltam attol hogy tiszta dzsuva volt a gyerek ruhaja, raszaradt kaja a kepen, es en aki az iskolaban ismertem meg pl ezt a csajt es lattam ahogy a gyerek pelenkaban, a bilin es jaj de ugyesen eszik, de kis morcos es jujj de hisztis is, kiabrandito es az ember kedvet veszi el, foleg ha nincs az embernek gyereke. Engem special rohadtul nem erdekel mas gyereke, sem mas arca 0-24 ben es az sem hogy mennyire tokeletes az elete, holott egyfolytaban a facebookon log es postol, akkor megis hol az elete?!

En nem osztom meg a gyereket, magamat is nagyon ritkan, idom sincs es kepeket sem csinalok. De magambol kiindulva elore tudtam hogy ha osztok meg kepet akkor sem fogok az ismeroseim idegeire menni, foleg nem olyanokera akik egyszer lattak a menzan vagy a folyoson a suliban ezer eve.

2023. febr. 11. 01:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!