Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan,aki engedi a szőrtel...

Van olyan,aki engedi a szőrtelenítést 7 évesen?

Figyelt kérdés
Ez most nem elméleti kérdes. A lányom 6.5 éves. Már tavaly is nagyon zavarta szőr a lábán,de akkor még el tudtam terelni a figyelmét. Na ez lesz az a nyár,amikor biztosan nem fogom tudni. Most ebben a hosszúnadrágos időben még elvan,de nyáron már nem lesz mit tenni.
2023. febr. 7. 18:35
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%

Bezzeg ha te azt írnád hogy a gyereke egy kis patkány, pont mint Ő

Akkor már támadsz meg személyeskedsz. Pedig csak ugyan úgy mint Ő, egy állathoz hasonlítod a gyerekét.

2023. febr. 13. 10:44
 52/60 anonim ***** válasza:
23%

Nem azért de nyissad már ki a szemed. Én nem gúnyoltam a gyerekét. Elmondtam, hogy én nem tenném a helyében, hanem megtanítanám elfogadni a testét. Ez egy vélemény.

Aztán kaptam, hogy egy szar anya vagyok aki egy igénygelen szar, a gyerekem meg egy idióta mert őt nem zavarja 7 évesen hogy szőrös a lába. Ja meg, hogy neki legalább a gyerekének nem egy csoffadt lófaroknyi haja van... p

A kérdező támadt elsőleg mindenkire csak mert nem olyan véleményt kapott ami neki nem tetszik.

Én is sajnálom a gyereket mert a degradált anyja miatt nagyon sok baja lesz az életben.

2023. febr. 13. 11:05
 53/60 anonim ***** válasza:
24%

Kedves anyuka! Az hogy a gyerek le akarja szedni a szőrét az nem a magasfokú intelligencia bizonyítéka, mert a többi gyerek felé akinek van jobb dolga minthogy a szőre miatt hisztizzen anyának, rájuk nézve akár sértő is lehet.

Irigysèg és gyűlölet: távol álljon tőlem hogy egy 7 éves gyereket gyűlöljek, az pedig hogy irigy lennék, különösen nem értem. Mire?

Ez a ti döntésetek, amivel kapcsolatban feltettél egy kérdést. Lehet hogy vannak gyűlölködő válaszok (nem csak ennél a kérdésnél-ez ilyen, el kell fogadni) de azokat a véleményeket amik számodra nem relevánsak azokat nem kell figyelembe venni. Pláne nem egymásba veszni emiatt. Nem kell mindenben egyet érteni.

2023. febr. 13. 14:12
 54/60 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,ki kicsoda és melyik választ írta,ráadásul egy csomót töröltek úgy látom. De az nem vélemény,hogy kiírok egy kérdést a szőrtelenítésről, és ilyeneket írnak,hogy hülye a gyerek,hülye az anyja, jeti,majom,adjak rá tangát,operáltasam meg a mellét és sminkeljem ki. Ez ijesztő,hogy anyák ilyet írnak egy gyerekről,akit ráadásul nem is ismernek. Ennyi agresszió egy sima kozmetikai kérdésre...elmeháborodottak gyülekezete:) És mivel az első mondataimból nyilvánvalóvá vált,hogy egy dús hajú,szép kislány, nyilván olyanoktól jött a reakció, akiknek ez nem adatott meg (lásd mai kérdés a kisgyerekes témakörben a vékony szálú haj besűrítéséről).
2023. febr. 13. 16:57
 55/60 anonim ***** válasza:
0%

#54 a tanga, melloperáltatás és társai nem javaslatok voltak, hanem hasonlatok, ne keverjünk mindent, nem azt mondták hogy most menj és csináltass neki zsírleszívást. Az hogy neked ez így jött le az a te bajod.

Az hogy voltak negatív reakciók az nem azt jelenti hogy aki a választ írta csúnya. Lehet hogy csak szimplán nem ért veled egyet. De nem kell mindjárt mindenkit ,elmeháborodottnak’ titulálni mert pont az ilyesfajta beszólásaid miatt kötnek beléd.

2023. febr. 13. 17:35
 56/60 A kérdező kommentje:
De,elmeháborodott,aki egy 6 éves gyerekre undorító dolgokat ír. Az ilyennek a férje (már feltéve h még nem hagyta el) vajon tudja,hogy anyuka szabad idejében 6 éves gyerekeket gúnyol noname fórumokon a szőre miatt? Meg hasonlítja a szőrtelenítést a mellimplantátumhoz,mint vmi perverz állat?
2023. febr. 13. 18:33
 57/60 anonim ***** válasza:
6%
#56 látom tényleg nem érted. Semmi kedvem meggyőzni, látom megvan a saját véleményed legyél vele boldog (minden rosszindulat nélkül írom még mielőtt kiforgatod a szavaimat)
2023. febr. 13. 18:36
 58/60 anonim ***** válasza:
18%
@56 a te férjed tudja hogy noname oldalakon veszekszel másokkal a lányod szőre miatt?
2023. febr. 13. 18:37
 59/60 A kérdező kommentje:

Igen,bár én nem veszekszem,csak bosszantanak a háborodottak. Mert ezek szerint az első kislányt,aki majd az ő osztályukban szőrteleniteni kezd, így ki fogják kezdeni.

Meg ezek szerint azt is,aki úgy dönt,hogy az átlagnál előbb szeretne melltartót viselni. És ezt felnőttek csinálják, undorító.

2023. febr. 13. 19:21
 60/60 anonim ***** válasza:
65%
Én is szőrtelenítettem 7 évesen,sajnos kellett.Anya segített benne.L.
2023. ápr. 14. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!