Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan,aki engedi a szőrtel...

Van olyan,aki engedi a szőrtelenítést 7 évesen?

Figyelt kérdés
Ez most nem elméleti kérdes. A lányom 6.5 éves. Már tavaly is nagyon zavarta szőr a lábán,de akkor még el tudtam terelni a figyelmét. Na ez lesz az a nyár,amikor biztosan nem fogom tudni. Most ebben a hosszúnadrágos időben még elvan,de nyáron már nem lesz mit tenni.
2023. febr. 7. 18:35
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
Jaj értem,fogadja el magát,de ha szőre van,mint bármelyik embernek,akkor "majom". És még én vagyok a szaranya :D Biztos betalált,hogy az én gyerekemnek dús fenékig érő haja van, neki meg 3 szál csoffadt :)
2023. febr. 10. 13:21
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

Elnézve ezt a sok értelmes választ és beszólást….

Hogyha egy 7 éves gyereknek olyannyira le kell szedni a szőrt mert hisztizik akkor hajrá, de akkor inkább ne borotváld hanem pl gyantázd. A szellemi érettsége nem abból származik egy ennyi idős gyereknek hogy szőrteleníteni akar, sőt. Ő még bőven nem kamasz ráérne még

2023. febr. 12. 20:59
 43/60 anonim ***** válasza:
72%
:) 42, jaj neked mindjárt megkapod csupasz szuperanyutol, hogy mekkora egy suttyo mradi szőrös csuhás némber vagy és bezzeg az ő kis jetikéje sokkal okosabb NÁLAD is mert őt zavarja a szőr
2023. febr. 12. 21:56
 44/60 A kérdező kommentje:
Nekem az volt fura,hogy azt írták,hogy nem kellett volna észrevennie ennyi idősen. Igazából 3 évesen említette először,hogy neki nem kell szőr (pedig akkor aztán fele ilyen észrevehető nem volt). Nem értem,miért ne vehetné észre,hogy ő szőrös,és miért ne lehetne véleménye,hogy ő nem akar az lenni. Ebből gondoltam,hogy érettebb gondolkodású, hiszen saját magával már ilyen korán tisztában volt,ezen dilemmázott,sőt,megoldást keresett a neki nem tetsző dologra. És nem érte be annyival,hogy a szőr természetes dolog. Amúgy más területen is ilyen elemző,megoldaskereső és kitartó,szóval igen, valószínűleg okosabb az átlagnál.
2023. febr. 12. 23:53
 45/60 anonim ***** válasza:
19%
Nálad biztos... 🤣
2023. febr. 12. 23:57
 46/60 anonim ***** válasza:
5%
És teljesen meg vagyok győzne, ez a gyerek egy géniusz… ja nem.
2023. febr. 13. 00:03
 47/60 anonim ***** válasza:
76%

Döbbenet ami ezen az oldalon megy. Egy 7 éves kislányt felnőtt nők csúfolnak majomnak meg jetinek 😱

De szerintetek az a probléma hogy észrevette hogy ő másmilyen és tenni akar ellene, pont ezt a fajta gúnyolódást kerülné el a kislány és az anyja is.

Szégyellje magát az ilyen ember!

2023. febr. 13. 06:21
 48/60 anonim ***** válasza:
53%
#47 sok hasznos dolgot te se írtál. Az itt válaszolók többségének nem az a fő problémája hogy a kislány észrevette hogy szőrös hanem hogy 7 éves korában olyanok foglalkoztatják mint a szőrtelenítés. Itt senki sem gúnyolódott, hanem leírta a véleményét és a tanácsát (amire ez az oldal való) de a kérdezőnek ezek nem tetszettek.
2023. febr. 13. 07:05
 49/60 anonim ***** válasza:
33%

"Itt senki sem gúnyolódott,"

Jahhh hogy a kismajmozás és jetizés nem az. Csak merő segítőkészség volt. Értem. Biztos az én értékrendemmel van a baj.

De veletek ellentétben adtam használható tanácsot privát üzenetben.

Egyébként ha azt kéri a lányom h vágjuk le a haját azt is megteszem. A szőrrel pont ugyan így vok. Ha úgy ítélem meg hogy valóban zavaró lehet számára és erős a gyanúm hogy ilyen remek szülők nevelik az osztálytársait, segítenék neki. Minden anyának rosszul esik ha gúnyolják a gyerekét. Ti pedig alighanem ezt tanítjátok otthon, vsgy csak fotel huszárkodtok

2023. febr. 13. 07:17
 50/60 A kérdező kommentje:
Tényleg durva, ráadasul látatlanban gúnyolják,közben élőben annyi, hogy van egy sötét pehelyszőre, mellé szőke hajú,kék szemű kislány. Az,hogy miért foglalkoztatja a szőr,nem tudom,gondolom, mert nem vak és képes gondolkodni. De az ijesztő hogy mennyi gyűlölet-irigység van egyesekben egy gyerek iránt.
2023. febr. 13. 08:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!