Mit mondjak tesómnak, hogy ráeszméljen, ezzel csak túlterhelné a gyereket? Részletek lent.
Mondjuk eleve nem értem mi a jó eget keresel te, mint vadidegen egy szülői értekezleten, de mindegy.
A testvéred azt csinál a saját gyerekével, amit akar. A tanár szavait lehet akárhogy ertelmezni.
Melyik az a délutáni iskola, ami zseniknek van?
Mondjuk pár hétre egy hónapra be lehet íratni, hátha segít neki otthoni tanulás helyett, ha a tesód nem akar vele tanulni. Ha meg nem, akkor talán észreveszi magát és kiveszi.
Második: mivel van, hogy én megyek a gyerekért, ismernek a tanítók, én kint vártam volna tesómat a folyosón, de mondták, hogy ha szeretnék, üljek be én is, hát ennyi. Tényleg ez a lényeg? :D meg "vadidegen"? Komoly :D
Harmadik: Tesóm úgy értelmezi, hogy ha elkalandozik a figyelme, az azért van, mert mindent tud már és unatkozik... Nem tudtam vele megértetni, hogy nem ezt mondta a tanár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!