Anyukák, mennyit vagytok együtt a 4 éves gyereketekkel?
Nem csak a minőségi időre gondolok, hanem, hogy mennyi
idő az, amit a gyermek nem oviban, apukával, nagymamával,
babysitterrel, stb. tölt, hanem veletek.
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Amikor betegek vagytok, sincs aki leváltson titeket, akkor is ugyanúgy helyt kell állnotok? Nem érzitek nagyon kimerültnek magatokat, hogy egyfolytában vagy dolgoztok, vagy a gyerekkel vagytok?
Amikor lanyom ennyi idos volt,minden nap fél negytol (akkor hoztam haza az ovibol)hatig csak velem volt..aztan ferjem hazajott munkabol es igy voltunk harmasban minden nap...nelkulem minden masodik penteken volt masfel orat amig megcsinaltuk a nagybevasarlast.olyankor tesom vagy anyam vigyazott ra.
2023. jan. 28. 20:53
Még csak 3 éves, de egy év múlva is ugyanez lesz. Reggel 6-7 között készülünk kettesben, indulás oviba. 5-kor elhozom. Onnantól kezdve kb 8ig. Csak velem van, fürdés alatt az apjával ha hazaér. Én altatom, éjjel kelek hozzá ha kell. Mikor beteg itthon vagyok vele.
Hétvégén nagyjából naponta 2-3 órát elvan vele az apja, a többi idő az enyém.
Nagyival havonta max 2 órat találkoznak, de soha nincsenek kettesben, akkor is valamelyikünk ott van.
Már nagyon jó lenne ha egyszer felhôtlenül el tudnék menni valahová szórakozni, kikapcsolódni.
2023. jan. 28. 21:36
Reggel 8-kor kelünk és fél 9-re megyünk az oviba. 15 óra után pár perccel megyek érte. Az ovin kívül minden időt velem tölt. Természetes apával is, ha nem dolgozik. Most itthon vagyok, mert kismama vagyok. Amikor dolgoztam, akkor is majdnem ugyanez, fél4-re szoktam érte menni. Amikor szokott suliban szünet lenni, akkor nem viszem és tudunk sokat lenni együtt. Szeretem, ha itthon van.
2023. jan. 28. 23:35
En egyedül nevelem a fiam, így minden nap szinte velem van, 7:30-16:30ig van az óvodában, utána délután még megyünk boltba, vagy biciklizni, vagy játszótérre, 6korul érünk haza, 8-fel9 kor fürdés, fel 9-9 között alvás.
2 hetente hétvégén van az apukajaval, és néha 1-1 nap alszik a mamánál is.
És sajnos szinte minden hónapban beteg is akkor egész nap együtt vagyunk.
2023. jan. 28. 23:49
Élete jelentős részét a c19 cirkusz alatt élte, amúgy meg 2 hetente hazaküldik orrfolyással az év nagy részében, szóval írhatnám,hogy 4től este 9ig vagyok vele míg el nem alszik,de valójában sokkal többet.
2023. jan. 29. 00:22
2,5 éves, de ahogy többen írják, ez lesz később is az ovi miatt. Nem ovis még, nagymama vigyaz rá. Reggel 7:30-kor megyek dolgozni, 16:30-17:00 körül érek haza, onnantól velem és az apjával van, ha utóbbi nem dolgozik. Hétvégén egész nap. Nagymamábál alszik így két havonta egyszer, illetve az elmúlt években kétszer nyaraltunk pár napot, akkor végig mamázott.
2023. jan. 29. 06:11
Kapcsolódó kérdések: