Anyukák, mennyit vagytok együtt a 4 éves gyereketekkel? Nem csak a minőségi időre gondolok, hanem, hogy mennyi idő az, amit a gyermek nem oviban, apukával, nagymamával, babysitterrel, stb. tölt, hanem veletek.
Nagymamával (nincs), babysitterrel semennyit. Apjával sokat.
Velem: ő 7:30-tól 16-ig oviban, oda-vissza az apja viszi, mert ő home officból hamarabb megjárja, s így érnek haza akkor, amire én a naggyal. Onnantól együtt vagyunk. Egyedül szinte soha nem vagyunk. Azóta nem, hogy kicsivel 3 éves kora előtt visszamentem dolgozni.
(most fürdenek)
Reggel en keszitem ossze es viszem oviba fel8ra. Negyed 5re megyel erte, onnantol egyutt van a csalad. Heti 2-3szor ferjem edzeni megy este, igy olyankor egyedul vagyok a 2 gyerekkel (masik iskolas). Heti 6szor en fektetem le oket, 1szer apjuk.
Nagyikhoz alkalomszeruen mennek (kb havi 1* 1 ejszakara).
Ezen kivul leginkabb en vagyok veluk, bebiszitter nincs.
Reggel 6.30-kor kelünk, 7.30-kor adom le az oviban.
15.30-kor megy érte az apja, én 16kor érek haza, onnantó együtt vagyunk. Hétvégén szombat vasárnap szinte mindig.
Máshol aludni kb évi 6 napot szokott össz (3 hétvége)
Egy évben 2*2 hétre megyünk nyaralni, idén is, olyankor rengeteget tudunk együtt lenni
Jobb lenne évközben is többet 😊
Ma 4 éves pont
Mama itt lakik így ő ugrik fel, de nem hagyom vele, sitter nincs.
Most beteg volt így 1 hét 0-24 az enyém volt, apa dolgozott és ő is beteg volt
Amúgy ha reggelre megyek apa viszi én hozom haza 3 után onnantól velem van. Ha délutános vagyok 9;30 ra viszem, apja hozza haza 3 után, vagy a nővére, én 5 után érek haza, vagy ha boltba lell menni kicsit később.
Kb mindig én vagyok vele.
Anyós semennyire nincs az életünkbe jelen, anyámnál kb havi 2x2órát vagyunk, de akkor én is ott vagyok
Férjem reggeltől estig dolgozik.
Így 95%ban velem van kb, ha nincs oviban.
8tol délig van oviban.
Örülnék ha többet lenne, túl sokat dolgozok mostanában.
3 évig össze voltunk nőve, azóta alig. Reggel az apja viszi, délután ő is hozza. Heti egyszer jutok el én érte, olyankor egyedül vagyunk 6-ig. Akkor ér haza a nagy az apjával. Hétvégente próbálom pótolni a kiesett időt mindkét gyereknél, most már alszanak.
Éjjel mondjuk rendszeresen átjön valamelyik.
Mással nincsenek. A kicsi még nem is aludt másnál nélkülünk.
15h-20:30 szinte végig.
Néha-néha mamánàl
De ebben sok a közös apával.( munkaideje után)
Hétvégèn vagy velem is végig, de néha apjával közös programoznal
Van olyan, hogy direkt közös “nagylányos” idő apával, az öccsének pedig “fiús” idő apával.. nyilván semmi köze a nemekhez a dolognak… csak annyi, hogy legyen mindenkinek saját ideje mind2 szülővel küln.
Ugyanígy van közös nagyszülős idő és olyan is, hogy külön-külön mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!