Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rejtett here mütéten átesett...

Rejtett here mütéten átesett már a kisfiad?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves és jövöhéten mütik mert a bal oldali heréje nem szállt le.Van itt olyan anyuka akinek a kisfia átesett ilyen mütéten?Mesélnétek rólla?Milyen volt a felépülés és mekkora vágást ejtettek?
2010. okt. 3. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Fiam 16 hónapos volt. Nagyon könnyen viselte! Aznap hazajöttünk, másnap már ugrált!

Kérdezz mi érdekel!

2010. okt. 3. 21:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Szia.Hogy viselte az altatást,mekkora volt a seb,milyen varrattal varták,kötözésre kellett járnotok?Nekünk állítólag 1 hétig minden nap menni kell majd.Madarászba csinálják.Elöre is köszi a választ.
2010. okt. 3. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Kaposváron csinálták. Az altatás után kb. fél óráig sírt, de kapott cicit, s megnyugodott (ezért nem választottam el addig).

Ragasztották, nem volt varrat( ismert minket a műtősnő, Ő szerezte), így nem kellett varratot szedni. De 1 éves kor után már nem nagyon ragasztanak, nálunk is alig tudta rábeszélni a dokit.

Nem kötözték volna át egy hétig, de a szomszédasszony is műtősnő, így Ő minden nap átragasztotta. Mondjuk nem tudom mi lett volna, ha nem köti át, első nap tiszta kaki lett.

Én nagyon féltem a műtéttől, de kár volt!

2010. okt. 3. 22:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Egy kicsit megnyugodtam.Köszönöm:))
2010. okt. 3. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Túl lesztek rajta hamar!

Drukkolok! Majd írj, mi volt!

2010. okt. 3. 22:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen megírom.Majd figyeld az oldalt.Péntek körül írok.
2010. okt. 3. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:

Rendben. Úgyis visszanézem, amikre válaszoltam!

Jó éjt! Nyugi, minden oké lesz!

2010. okt. 3. 22:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia!Szept.1-én műtötték a kisfiamat(akkor volt 14 hónapos)szintén bal oldali rejtett herével a Bethesdában.Előző nap kellett mennünk aneszteziológiai vizsgálatra ,ami kb 0,5 óra volt.Itt kikérdeztek a családi előzményekről ,a szülésről és az addig lezajlott betegségekről ha volt.Másnap fél 8.-ra mentünk a kórházba.Éjfélig ihatott ehetett tápszert és reggel 7-ig ihatott teát.ott már semmit nem volt vizsgálat csak adminisztráció.10 órakor kapott egy orrcseppet ez nyugtató illetve egy fájdalomcsillapító kúpot.Kb.20 perc múlva tolták a műtőbe, 1.5 órás volt a műtéte.Infúzióval tolták ki ekkor sírva ébredt és csak a karomban aludt vissza utána még 2 órát aludt.A teljes ébredés után lassan el kellett kezdeni itatni,amit már nagyon nagy örömmel fogadott.Kb fél óra múlva már reklamált a kajáért is:).Kb 5-6 körül ehetett,Mivel nem hányt és nem lázasodott be ,este 1.2 9-kor haza jöhettünk.Az ébredés kivételével végi jó kedvű volt.Az első éjszakától fájdalomcsillapító nélkül aludt.Egy pici varrat van(volt)a hasa alatt és egy a herezacskón.Ő felszívódó varratot kapott ezért ezzel sem volt gondunk.' hét után kellet menni kontrollra addig csak mosdatni szabadott és a kötést kellet cserélni.Ha bekékül és megdagad a pocijánál és a kukaca akkor ne ijedj meg,jegelni kell.Én cseresznyemag párnával "borogattam" már amennyire tűrte.Arra kell nagyon vigyázni,hogy ne rohanjon és ne másszon fel sehova.Nálunk ez volt a legnagyobb gond mert állandóan szaladt volna és féltünk ,hogy hasra esik:(.Most már teljesen világos mindkét varrat elmúlt a duzzanat is.A 2 here még mindig nem szimmetrikus ,de ez így normális.20.-án megyünk ismét kontrollra és uh-ra.Ne aggódj minden rendben lesz!Én is nagyon féltem ,de gyakorlatilag 2 nap alatt túl volt az egészen.Én még néha most is parázok ha elesik:).Minden jót nektek és gyors felépülést!
2010. okt. 4. 21:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.Sokat segítettél.
2010. okt. 4. 22:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok,átestünk a mütéten és tényleg kár volt aggódnom mert remekül bírta a kisfiam.Az altatás után még 2 órát aludt és nem volt nyügös eggyáltalán utánna.Este kicsit feszült neki a sebe de 2 nap múlva már ugrándozik.A pelus csere kicsit nehézkesebb de ez sem vészes.Ma megyünk kapocs szedésre,kiváncsi leszek a kisfiam reakciójára mert a legrosszabbúl a dokit viseli.Meglátja és ezerrel órdítás.Köszi nektek mégegyszer:Puszi
2010. okt. 11. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!