Éreztétek már úgy,hogy két kisgyerekkel nagyon nehéz az élet?
Nálunk akkor lett jobb, mikor már eljátszottak szépen egymással, nem csak egymás mellett. :D
Igaz, most is vannak viták, de már a kicsi is megérti, hogy nem rombolja szét, amit a nagy épített, ne mindig azzal akarjon játszani, amivel a nagy. Nálunk az eleje tele volt hisztivel, a nagyobbik lányok kész drámakirálynő baba kora óta. Biztos, hogy akkor keresett sikítva, ordítva, mikor elkezdtem etetni a picit, tuti, hogy altatás alatt kellettem csak és kizárólag én neki stb. Ezért nekem elsődleges volt, hogy a napirendjeink minél hamarabb szinkronban legyenek.
Szépen összenőttek amúgy, pedig az elején elgondolkoztam, hogy talán várnunk kellett volna még 7-8 évet a kistesóval... :D
Most 6 és 4 évesek, teljesen elválaszthatatlanok.
Szintén 1 és 3 évesek.
1 éves a lányom, 3.5 a fiam.
Én minden nap bőgök, ott tartok. Egyszerűen elegem van, megszöknék egy lakatlan szigetre.
A kicsi 100x kel éjjel, nappal ölik egymást. Együtt semmire nem képesek, egyedül úgsszint. Ha valamelyikkel foglalkozok, a másik örjöng.
Én már az alkoholizmuson gondolkodom 🤦♀️
Igaz ez nem válasz a kérdésedre, csak azért írtam, mert nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!