Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éreztétek már úgy,hogy két...

Éreztétek már úgy,hogy két kisgyerekkel nagyon nehéz az élet?

Figyelt kérdés
Van egy 3 és egy 1 évesem(fiúk)..mikor lesz könyebb ez?:)
2023. jan. 24. 17:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk akkor lett jobb, mikor már eljátszottak szépen egymással, nem csak egymás mellett. :D

Igaz, most is vannak viták, de már a kicsi is megérti, hogy nem rombolja szét, amit a nagy épített, ne mindig azzal akarjon játszani, amivel a nagy. Nálunk az eleje tele volt hisztivel, a nagyobbik lányok kész drámakirálynő baba kora óta. Biztos, hogy akkor keresett sikítva, ordítva, mikor elkezdtem etetni a picit, tuti, hogy altatás alatt kellettem csak és kizárólag én neki stb. Ezért nekem elsődleges volt, hogy a napirendjeink minél hamarabb szinkronban legyenek.

Szépen összenőttek amúgy, pedig az elején elgondolkoztam, hogy talán várnunk kellett volna még 7-8 évet a kistesóval... :D

Most 6 és 4 évesek, teljesen elválaszthatatlanok.

2023. jan. 24. 17:44
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Majd ha elköltöznek. 😅 Minden korszaknak megvan a maga nehézsége. Nem könnyebb lesz, csak más, illetve te is jobba belerázódsz.
2023. jan. 24. 17:55
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
7 és 9 évesek, nagyon várom hogy könnyebb legyen!
2023. jan. 24. 18:00
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Szintén 1 és 3 évesek.

1 éves a lányom, 3.5 a fiam.

Én minden nap bőgök, ott tartok. Egyszerűen elegem van, megszöknék egy lakatlan szigetre.

A kicsi 100x kel éjjel, nappal ölik egymást. Együtt semmire nem képesek, egyedül úgsszint. Ha valamelyikkel foglalkozok, a másik örjöng.

Én már az alkoholizmuson gondolkodom 🤦‍♀️

Igaz ez nem válasz a kérdésedre, csak azért írtam, mert nem vagy egyedül.

2023. jan. 24. 18:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Eggyel is.
2023. jan. 24. 18:13
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Persze. Nekem pont ezért nem kell egy sem!
2023. jan. 24. 18:27
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Nekem csak egy van,vannak bajok bőven,de mégis úgy érzem,hogy ahogy egyre idősebb,egyre könnyebb. Mert már meg tudunk beszélni dolgokat,legalább tudom,hogy eljut az agyáig. Az első kb 5 év egy káosz volt.
2023. jan. 24. 18:40
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
2 ovissal. Persze megvannak a nehézségek, de én imádtam azokat az éveket. 21 hónap van közöttük. Azért sokmindent lehet már velük (együtt) csinálni, persze nem egyformák és nem minden kedvenc játék volt azonos, de azért a játékok nagyobb részét mindketten élvezték.
2023. jan. 24. 18:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
4 és 2 éves fiam van. Folyamatosan ezt érzem. :D
2023. jan. 24. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
Egyfolytában ezt érzem 4 és 2 éves mellett. De a legnehezebb a legelején volt. Onnantól kezdve folyamatosan könnyebb, de persze így is nehéz, minden korosztálynak megvan a maga nehézsége, pláne két közel egykorúval. Nem tudom mikor lesz könnyebb, mindig hitegetem magamat, majd ha kicsi elkezdi a bölcsit... Elkezdte, de így sem könnyebb. Főleg hogy vissza kell mennem dolgozni nem sokára. Talán ha a kicsi is ovis lesz, vagy ha már iskolások... Ki tudja...
2023. jan. 24. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!