Mennyire nehéz az élet kisgyerekkel akkor, ha aktív dolgozó valaki?
Szerintem a logisztikánál sokkal megterhelőbb az, hogy ha napi 8 órát dolgozol egy multinál, ami lehetőleg még messze is van a lakhelyedtől (mondjuk egy faluban vagy a pesti agglomerációban élsz, és a közeli nagyvárosba vagy Budapestre jársz dolgozni), akkor gyakorlatilag nem látod a gyerekeidet. Én egy évig csináltam, szörnyű volt.
Szerencsére volt lehetőségem váltani, most lényegesen barátságosabbak a körülmények, persze van árnyoldala is, de az, hogy minden nap tudok a gyerekeimmel normális időt tölteni, mindennél többet ér.
Nem egyszerű megszervezni a dolgokat és nyilván az ember a munka miatt sokkal kevesebb időt tud tölteni a gyerekeivel, mint szeretne. Meg kell találni az egyensúlyt és eldönteni neked mi a fontosabb. A 8 órás fizetés vagy a gyerekekkel töltött idő.
Én pont úgy vagyok ahogy az egyes írta, agglomeraciobol járok be dolgozni pestre, az utazás sok idő ezért csak 6 órát vállalok.
Ha betegek akkor home office (szerencsés vagyok hogy megtehetem) vagy tappenz.
A nyarat úgy oldjuk meg hogy csomó táborba megy a gyerek csilliardokert, meg nyilván leszünk szabadsagon pár hetet, ferjemmel felváltva.
Mi mindketten 12 órázunk másik városban. Nappal, éjszaka.
Nem könnyű a váltott műszak, de muszáj.
(Nem, nem azért muszáj, mert nem tanultunk. Más miatt. )
Nem egyszerű. Naptárból élünk, a gyereket (5 éves) hozzuk-visszük a fejlesztésekre (autista).
Nem sokat tudunk kommunikálni... De 3 nap munka után 3 nap szabad. És az azért sokat ér, főleg hétköznap,ha intézkedni kell.
Végülis minden csak szervezés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!