Másnál is ilyen finnyás a gyerek? (6 éves)
Minek kell erőltetni?
Eszik amennyit eszik
Ha nem éhes eszik később és ennyi.
Pont az ilyen este teleeszi magát dolog miatt lesz evés zavaros
Engedd el. Tényleg!
Bármit kényszerítesz, tiltasz, parancsolsz, visszaüt felnőttként. Férjemnek pl hazudozott az anyja, és most senkiben sem bízik, hogy nem csempészett-e valamit a kajájába.
5 éves a lányom, szinte ugyanez. Az oviban eszik rendesen, ha nem is eszi meg az egészet, de legalább eszik belőle.
NA DE OTTHON! Valamelyik nap kérte, hogy főzzek makarónit. Jó oké. Mire kész lett, addigra kitalálta, hogy ő nem szereti a darált húst. (mintha nem abból csináltam volna eddig is). A tejberizsről ő is csak a kakaóport ette le, mert ő inkább tejbedarát kért volna. (Direkt 2x is megkérdeztem előtte, hogy rizs vagy dara legyen?) A levesből is hol kieszi a zöldséget, hol kijelenti, hogy nem szereti és csak a tészta kell neki, máskor meg pont a tésztát nem szereti éppen. Volt, mikor kérte, hogy süssek brióst. Hát egy felet nem evett meg belőle.. Egyik nap szereti a paprikás szalámit, másik nap meg nem.. Ma meglepődtem, hogy a halrudacskát egyáltalán megette.
Én már elengedtem amúgy ezt az egészet. Amíg az oviban eszik, addig nem izgatom magam. Itthon meg majd eszik, ha éhes lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!