Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyereknél normális a...

2 éves gyereknél normális a remegés ha megijed valamitől?

Figyelt kérdés

2 hónap múltva 2 éves lesz a kisfiam. Normális hogy ennyi idős gyerek kisebb pánikot kap a tüzijátéktól? Vagy érdemel orvoshoz menni vele?

Szilveszterkor látott először tüzijátékot, semmi gond nem volt. Éjszaka pont felkelt a nagy durrogásra (ami valjuk be k*rv* hangos volt) megvolt ilyedve, remegett... :( nagyon megijedtünk a férjemmel, fel is hívtuk a 112 majd az ügyeletet.. akik azt mondták hidegrázás, biztos beteg lesz.. persze nem lett beteg, szóval valószínű az ijedtség. Most pedig a szomszédba tüzijátekoztak, ahogy meghallotta láttam a tekintetét, gyorsan el is tereltem a figyelmét zenével, mesével.

Másnál is volt már ilyen?

tegnapelőtt 18:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehet ez pánikbetegség ennyi idős gyereknél?
tegnapelőtt 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
49 éves vagyok, én is remegek ha megijedek. Nem panikbeteg 2 évesen, csak fél, pláne mivel nem érti mi az a tűzijáték
tegnapelőtt 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nálunk is így van.

A fiam három éves lesz, és fél a repülő bogaraktol legyektol.

Ha meglát egyet remegve panikol.

tegnapelőtt 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Jaj dehogy lehet… az ügyeletet is qrva nagy túlzás volt felhívni. Azért ennyire nem kell hülyének lenni, ha első gyerek, ha nem. De gondolom mindjárt jön, hogy akkor autista tünet, meg tsai.
tegnapelőtt 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
"Kicsit" túlparázod. Fél, mert hangos. Én is félek. Legjobb barátnőm pirotechnikus. Régen sokszor segítettem neki összerakni, de amikor ellőtte, azt az árokból néztem 🤣 Pár éve már elmúltam 2 éves és nem vagyok se pánikbeteg, se autista, se semmi ilyesmi.
tegnap 00:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem beszélgettetek róla? Nem magyaráztad el neki mi volt az? Milyen szép stb…?

Mi tettél hogy felold a félelmét?

tegnap 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!