Kisgyerek előtt mik számítanak tabutémának?
Figyelt kérdés
Szülők, mik azok a témák, amiket kerültök, ha a gyerek ott van veletek?2023. jan. 19. 21:01
1/10 anonim válasza:
1 és 4 évesek. Eddig nem volt olyan, amiről ne beszéltünk volna elöttük.
Talán a karácsonyi ajándék vásárlás.
2/10 anonim válasza:
Karácsonyi ajándèk
Nagyon erőszakos, öngyilkos stb témàt kerüljük.
Nem nekik való a magyarázkodás sem erről.
3 és 4,5 èvesen
4/10 anonim válasza:
Karácsonyi ajándék
Ezen kívül nincs ilyen, hisz úgyis a maga értelmi szintjéhez mérten fogja fel a hallottakat.
5/10 anonim válasza:
Politika, erőszakos dolgok. Én a munkahelyi dolgaimról sem szoktam előttük beszélni.
6/10 anonim válasza:
Előttünk tabu volt a szüleim keresete is, nehogy kifecsegjük. Meg is értem, mert azonnal kifecsegtem, amikor nyertünk egy számítógépet egyszer.
7/10 anonim válasza:
Mi az anyagiakat nem mondjuk a gyerekek előtt. Azt szoktuk mondani, hogy most van-e pénzünk egy adott dologra. Konkrét pénzügyeket nem mondunk. Persze mondjuk a nagyobbaknak, hogy milyen árak vannak a boltokban és felnőttként milyen kiadások vannak. Csúnya beszédre is figyelünk, de akaratlanul kicsúszik néha. Ha a férjemmel nincs egyetértés, akkor ezt igyekszünk nyugiban (kettesben) megbeszélni.
8/10 anonim válasza:
Amikor másokról beszélgetünk. Mindent visszamond az oviban,ráadásul elferditve :D
9/10 anonim válasza:
Pénz..nincs sok belole,es ha arrol beszelunk,nem szeretem ha a 9 evesem hallja...o meg gyerek ne foglalkozzon olyannal amit a szuloknek kell megoldani
10/10 anonim válasza:
Aki mindenkit lepontozott aki a penzt mondta tabu temanak az miert tette?
Szerinted a gyerekre tartozik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!