Ez jó bmi eredmény 7 éves kislánynak?
Az a kamu, hogy így be vagy szarva ilyen minimális problémán. Minden adata alapján SE kórosan sovány, csak vékony.
Kilátszik a bordája...ó, micsoda probléma. Melyik vékony gyereknek nem? Lányom vékonyabb, ma volt mozgásszervi kontroll-vizsgálata a gyermekrehabilitáción, megdícsérték. Pedig magasabb és kilókkal könnyebb, minden csontja kint van és gyenge mint a harmat. Akkor?
65!
Semmit se javasolt. A furcsa lábfájdalma miatt elküldte vérvételre, meg ortopédiára. Januárban kontroll a gerince miatt. Sajnos ott számos probléma van.
A háziorvos megitatott vele 2 üveg étvágygerjesztő szirupot. Semmit se hatott. Ennyi volt a kezelés. Vitamint meg a legtöbbet nem kaphatja a mája miatt.
66!
Hidd el,abbahagynám én,ha nem ijesztgetne MINDEN doki folyamatosan!
Ha nem azt hallanám minden kontrollon, hogy ez a baj, meg ez, meg ez, meg ez is, meg az is.
Tudod, milyen ezt 7 éve hallgatni?
SOHA nem voltunk olyan dokinál,aki olyanokat mondott volna,mint itt a válaszolók. Soha!
Mind csak sorolja a bajokat. Persze megoldás nincs.
Csak én kapom a tüskéket,hogy túl sovány, hogy gyógyszer kell neki (A pszichiáter már 6 évesen nyugtatókat akart neki adni,autista a lányom. Nem vagyok hajlandó beadni ilyeneket neki!! Akkor sem,ha kék-zöld vagyok állandóan,mert üt-rúg-csíp napi szinten.)
Nem.
Egy orvos lenne,aki azt mondaná,hogy nincs semmi baj,hogy normális felnőtt lesz belőle, megerősödik.
De egy se mond ilyesmit!
És én hagyjam abba? Hát köszi.
A gyerek a fél életét a kórházban élte le kb, annyi helyre kellett hordani. Nyugi,ennél nagyobb betegségtudata már nem lesz.
A tragédia te vagy, picurboszi. Rég el kellene menned NEKED pszichológushoz, ha nem pszichiáterhez, mert nyilvánvalóan nem bírod.
Nem állítom, hogy könnyű. Nem állítom, hogy ezt egyáltalán el lehet viselni, éppen ezért kellhet segítség.
Egyébként pont a legkisebb gondon rugózol. Igazából örülhetnél is neki, hogy vékony, főleg, hogy agresszív.
Az én asd-s lányom alapvetően nem az, csak itthon örjöng, ordít, kiabál és max. magát bántja, DE
amikor bekerült a suliba, egyetlen egyszer nekiment az egyik osztálytársának, amiért az szóban cukkolta.
Tudod, mi mentette meg a kirúgástól? AZ hogy 124 centi 17 kg!!!!
Ha átlagos testalkatú lenne, és komoly sérülést okozott volna, boztos nem csak beszélgettünk volna az igazgatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!