Ez jó bmi eredmény 7 éves kislánynak?
Kérdező, a kislányodnak iskolába kell mennie. Nem normális, ha egy gyerek 8 éves is elmúlik, mire iskolába megy.
A testsúlya sem katasztrófa, sovány, de még nem kórosan.
Viszont, attól tartok, mindazok alapján, amiket írtál, hogy te plántálod belé a betegségtudatot! Könnyen lehet, hogy feleannyi baja sincs, mint te gondolod, csak túl nagy jelentőséget tulajdonítasz minden apróságnak.
Ha a dokik nem tudnak diagnózist mondani, az talán azért van, mert nincs mit diagnosztizálni!
Lehet, hogy neked kellene pszichológushoz fordulnod.
A családod többi része mit gondol a kislányod bajairól? Ugyanazt, mint te?
A kislányom 3 évig súlyos májbeteg volt. Emellett autista.
Ma be se írathattuk iskolába...
Szóval nem én nagyítom fel. Hidd el.
Sőt. Másodszorra már én nem engedtem,hogy megműtsék a máját (7 hónaposan műtötték először).
Szóval igazából kikérem magamnak a feltételezést is,hogy én nagyítom fel.
Bárcsak...
Diagnózis nincs. Azóta se. Biopszia volt, de 3x vágták meg... 😞 😞
Azóta is ott vannak a hegek a bordáján.. olyan pici volt még ehhez... 😞
Zsírmája lett,epepangása,fibrózisa...Nem derült ki, mi az oka! Azóta se. Pedig Németországba is kiküldték a mintáit. A lehető összes betegségre letesztelték. Szerintem több liter vérét levették 3 hetes korától...
5 éves koráig.
Azért ez egészen más, mint amit "májműtét" említésekor gondol az ember.
Ezek szerint a biopszia normális májszerkezetet mutatott.
Milyen tünetek miatt végeztek biopsziát? Ez elég komoly beavatkozás, pláne egy kicsinél.
Utána már nem vittük vissza. A gyerekorvos vesz vért évente .
Elegünk lett. Mutogatták,kísérleteztek rajta, legalább 20x megröntgenezték, lehívták hozzá az összes lehetséges medikust, hogy lásson ilyet is..
Szörnyű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!