IQ eredmény 67. Van itt hozzá értö?
Még csak 3 éves! Rengeteg minden változhat! Lehet, hogy csak rossz napja volt, nem hall rendesen, pici fejlesztés kell, és 130-as IQ-ja lesz.....
Én erre az eredményre azért nem vennék mérget!
Ugyanbiza milyen IQ tesztet hasznalt? Csak mert a nativ intellugencia meresehez hasznalhato szines Raven nem hasznalhato 6 ev alatt.
Ki es miert kerte a tesztet? En is pazichologus vagyok de meg ilyet nem hallottam...
Hát ilyet még én se :/
Ki, miért és hogyan végezte el ezt a tesztet?
#3: "a nativ intellugencia meresehez hasznalhato szines Raven nem hasznalhato 6 ev alatt." - jó, de akkor hogy kerül az ide?...
nem vagyok szakértő, de szerintem ne keseredj el, hanem csináld tovább, és hidd el a pszichológusnak, hogy aggodalomra semmi ok.
ha egy teszten valami érték kijött, akkor azon a számon önmagában nincs mit szépíteni (úgy értem, hogy nyilván nem mondhatja, hogy "67, de ez igazából 85"), viszont sok dolog befolyásolhatta ezt az eredményt is, és a további fejlődést is (pl. már csak a sajátságos helyzeteteket is elég befolyásoló tényező), szóval inkább a pozitív és biztató érveket halld meg, ne a nyers számmal törődj. :-)
azt nem gondolnám, hogy a konkrét esetben a "GYK-tanácsadás" értelmes dolog, de persze ha általános okosságokat tudnak írni egyesek, abból nem lehet nagy baj.
a konkrét esetről inkább az arra rálátó különféle szakembereket kérdezd. (szerintem.)
#7 mert azt hittem a nativ intelligenciarol van szo.
Szerintem.nem kellene egy 3 eves intelligenciajat merni s remisztgetni a szulot. Igy latatlanba nem tudnek mondani semmit...de szerintem nincs ok aggodalomra..mondokazzatok sokat...tornasszatok...fejleaszetek a reszkepesaegeket es rendben lesz. Meg pici :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!