Vizelet eredmény? Mire utalhat?
Kisfiam most kezdene oviba és emiatt el kellett menni laborba vizelet vizsgálatra.Előtte beteg volt.De az orvos azt mondta,hogy meggyógyult.Pénteken vittünk pisit, ma mentünk az eredményét.
Ez lett:
UBG: Normál
Bilirubin: Negatív
Protein: opaleszkál
Ketontestek: Negatív
Glukóz: Negatív
pH: *
Fajsúly: *
Leukocyta: 2-3 vvt és ca.ox.kr.
Mire utal?Mehet evvel oviba?Semmi baja,néha köhög (egy nap 3-4 alkalommal) ,de arra kapott cetirizin cseppet,mert semmi oka nincs,ami a köhögést kiválthatná.
Nem lehet, hogy vesehomok/kő???
Doki mit mond?
Azóta már voltunk iskolaorvosnál,mert menni kellett.Azt mondta,hogy ez nem akkora eltérés,hogy betegséget okozhatna.Szerinte inkább az volt a gond,hogy ugye reggeli első vizeletet vittünk és a pisi elejét,mikor nem az elejét,hanem a pisi közép szakaszáról kellene mintát vinni.Meg elvittem a 2 héttel ezelőtti labor eredményt és akkor még beteg volt és nem volt eltérés, mindig negatív volt,most meg mikor meggyógyult ennyi volt.A ca.ox.kr-ra meg azt mondta,hogy lehet élelmiszer eredetű is.Megnyugodtam,mert aggódtam kicsit.
Picit folyt az orra pénteken mikor mentünk a laborba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!