Minni9 kérdése:
IQ eredmény 67. Van itt hozzá értö?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Kislányom 3 éves múlt.IQ tesztet kellett méretnem.67 lett az eredmény.Azt mondta a pszichologus, hogy mivel még 8-9 hónapja beszél aktivan ez még aránylag nem olyan gáz.Ha ennyire szépen fog fejlödni akár egy normál értéket is el tud érni.Azért én kicsit elkeseredtem.Van itt aki ért ehhez?2017. jan. 18. 21:30
11/12 anonim válasza:
A fiam beszédfogyatékos. Amikor még nem vették bele az olvasás, szövegértést, tehát nem voltak a tesztben ilyen feladatok, akkor 110 volt az IQ-ja.
Viszont ahogy belekerült a mérésbe az a terület, ami sérült neki, máris lezuhant 88ra.
12/12 A kérdező kommentje:
Egy logopedussal beszelgettem erröl.Ö mondta hogy szokincs tesztet is kellett volna csinalni.Ami nem volt.Pont azert mert nemrég ota beszél.Azt mondta ö is hogy nem biztos hogy a neki megfelelö tesztet csinálták.Utolso hozzászolonak:tisztában vagyok azzal hogy az iqt hozzuk es minimalisan fejleszthetö.Nem is szeretnék zsenit csinalni belöle.Inkabb a célom az hogy boldog felnött legyen.Annak pedig örülök ha egy normal gyenge iskolába be fog tudni kerülni es szakmát tud majd tanulni.Valoban korai erröl beszélni.Köszönöm a biztatast.:)
2017. jan. 21. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!