Ez jó bmi eredmény 7 éves kislánynak?
31! Köszi. Ez jól esett. Ja,nem.
Majd ha neked lesz egy felderíthetetlen betegségű gyereked,akinek még vitamint se adhatsz anélkül, hogy elcseszd a vérképét,majd akkor megtudod!
Mikor mivel. 13x voltam már vele eddig kórházban 1-1 hetet. És az 1-2 naposokat nem számolom!
Általában egyéb májbetegség,vagy ilyesmi alibi duma.
Nem olvastam most végig, de ez a gasztro jó ötlet, dietetikus, úszás, irányított táplálkozás. Gyógytorna jó ötlet, ha az előző nem vált be, akkor másikhoz kell járni.
De, a táplálkozását rendbe kell tenni mindenképpen, szakember segítségével. Én legalábbis ezt csinálnám.
Most a fiam pl funkcionális edzőhöz jár, mert negyedik év végére olyan rossz volt a tartása, ezáltal bedőlt a bokája, hogy nyár óta járatjuk egy hozzá értő sráchoz, sokat javult.
Amúgy a kórházba jár egy nagyon jó gyógytornászhoz. 10fok alatti a görbülete, de a májbetegség miatt csigolyaeltérései is vannak,szóval nála nem lehet tudni,mi miatt vannak a dolgok,mi mivel függ össze.
Eltérés van a gerincén (csigolya és görbület is),szemében,májában,veséjében, nem kaphat csak úgy vitamint,mert a mája nem úgy bontja le, néha nem hízik egy fél évig csak úgy, sorolhatnám.
A dokiknak fogalmuk nem volt, hogy mi baja van,nincs a mai napig se.
A legfőbb problémának én azt látom, hogy nem nézik EGYBEN az összes dolgot.
A nefrológus csak a vesét, a szemész csak a szemét, stb.
Volt 7 hónaposan egy májműtéte,ott mintákat vettek,de az sem vitt előbbre senkit.
Emellett autista. De ez már csak hab a tortán. Ahhoz képest még jól is eszik,ma már nem utasít el semmilyen ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!