Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam karácsonykor kezdett...

Kisfiam karácsonykor kezdett el járni, vegyek még neki kintre csizmát?

Figyelt kérdés
Bent már többet jár, de kint inkább csak áll. Ritkán is teszem le kint mert nincs téli kinti meleg cipője. Ami van az nagyon jó meleg, csak az nem járásra való, olyan mint egy bundás kesztyű csak lábra. 😄 Reméltem hogy ebben megússzuk a telet és majd tavaszra veszek neki kintre cipőt. De hát napról napra ügyesebb, nem szeretném visszafogni hogy kint nem mehet. Tudom hogy senki nem tudja milyen hideg, és milyen hosszú lesz a tél. De mondjuk márciustól már adhatok rá kint liliputi kiscipőt? Puhatalput szeretnék. Csak nem tudom hogy 2 hónapra megvegyem-e a bundás csizmát?
2023. jan. 2. 08:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a segítséget. Végülis egy D.D.step bakancsot vettem. Tetszik hogy ez is a mezitlábas járást utánozza mert hajlékony a talpa. 🙂
2023. jan. 3. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!