Kisfiam karácsonykor kezdett el járni, vegyek még neki kintre csizmát?
"márciustól már adhatok rá kint liliputi kiscipőt?"
Nem. Márciusban még simán vannak talajmenti fagyok, egyébként is hideg a talaj.
Átmeneti barefoot cipőt válassz majd akkorra.
Én nem vennék liliputi csizmát, ha csak egy cipőt akarsz venni. A liliputi kizárólag száraz időben használható, kell mellé másik is, ha hó, eső, latyak van.
Pedipedet, vagy más téli barefoot csizmát nézz neki
Márciusra is rendes cipő kell neki ( barefood talpú elég puha)
De már melegebben sem javaslom a liliputitvagy jellegűt kintre..
Konkrètan 1 hetet bírt nekünk a bőr talp, elkopott kinn (beton-murva-fű-mulcs)
Nyàrra mezitláb voltak..
Liliputi puhatalpu meg kevés márciusban. Akkor meg elég hideg a föld meg nedves . Azok bőrcipok csak száraz időben lehet használni.
És március egyébként is meg messze van ha már megy a baba. Szerintem vegyél neki meleg csizmát
Én is biztos vennék neki bundás bakancsot. Lányom tavaly március közepéig abban volt kint.
Utána pedig rendes cipő kell majd neki. A puhatalpu cipő kint nem a legideálisabb. Főleg nem márciusban, akkor még hideg a föld
Ha nem akarod ot visszafogni es hagynad kint lepegetni akkor vedd meg. Erre ne sajnald a penzt, ez a "remeltem meguszom h ne kelljen venni" olyan gaz...tudom, dragak a kiscipok is, de a gyerek ilyen jellegu dolgain azert ne fillereskedj. Egyebkent mivel ilyen pici meretet nagyon gyorsan kinonek, sztem siman tudsz szinte uj allapotu de hasznaltat venni tobb ezer ft-tal olcsobban es ha a te gyereked sem hordja szanaszejjel (marpedig egy markasat nem fog 2 honap alatt ugy h alig van kint benne), akkor még par ezerert te is el tudod adni es rogton nem kerult olyan sokba az a teli cipocske:)
Udv, két "százlábú" kislany anyukaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!