Ettől rossz szülő lennék?
Van hogy a két éves fiamnak megengedem hogy nézze a mesét én addig elmosogatok vagy éppen szintén picit olvasgatok a neten, viszont ilyenkor bűntudatom szokott lenni, hogy milyen apa vagyok már hogy leültettem a gyereket a mese elé, hogy picit tudjak böngészni vagy híreket olvasni.
Természetesen járunk játszótérre, tanulunk rajzolni stb, csak nem mindig van ezekhez kedve a fiamnak. Viszont mégis bánt hogy néha képes vagyok lazítani és mondjuk addig a gyerek a bogyó és babócát nézi. Nem akarnám, hogy olyan érzése legyen hogy nem fontos a számomra pl.
Lehet én komplikálom túl a dolgot, első gyerek :) csak pusztán jó apa akarok lenni.
34/F
Szerintem nem vagy ettől rossz apa. Iszonyat túl van tolva az ítélkezés ezügyben. Lazíts, érezd magad jól te is, lássa azt a gyereked hogy boldog apa tölt vele minőségi időt. Mert nem a mennyiség a lényeg hogy az ébren töltött 12 órából apa és anya idegesen kínlódva együtt tölt vele 11,5-et hanem hogy a család jól érzi magát, pihenőidőben lazítanak, és amennyi idő és kedv jut játékra azt boldogan teszik, nem unott arccal.
Nem tudom átjön-e amit írtam, álmos vagyok már 🙂 a lényeg, hogy emiatt nem vagy rossz szülő és mindenkinek jár a szórakozás és a pihenés a gyereknek pedig egy jókedvű apa/anya.
Dehogy vagy ettől rossz szülő! Null-huszonnegyben amúgy sem tud senki a gyerek "hatsójában" őrt állni, kell azért olyan is, hogy mindenki elvan a saját kis dolgaival.
Neki két évesen a Bogyó és Baboca tök jó időnként.
6-osnál a pont.
Ha anyuka van vele vagy egész nap bölcsis, te meg hazazuttyansz este 5-6-kor és még akkor is inkább a tévé elé nyomod, holott egész nap nem láttad....
Igen, szar apa vagy. Szívesen! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!