Tényleg ettől lennék rossz anya?
6 hónapos a babám és el mentem a szomszéd utcába fodrászhoz kB 40 perc volt az egész. Tegnap sógornőm jött hozzánk és észre vette hogy rövidebb a hajam majd mondta, hogy ő biztos nem menne el ilyen pici baba mellől mert nem életbe vágó a fodrász.
Azt hozzá tenném, hogy apukával volt és minden rendben volt.
Úristen...
A sógornőm már 2 hetesen ott hagyta fél-egy órára a picit a szüleinél, ha vissza kellett menni az orvoshoz vagy elintézni valamit és az égvilágon semmi baja nem lett a gyereknek.
Én is mondtam, hogy biztos nem fogom elvinni a tömegbe nagybevásárolni a babát, ha megszületik, addig a nagyszülőknél lesz, akár 3 hetes, akár 3 hónapos.
Nem, ennek kéne normálisnak lennie. Attól, hogy anya lettél nem szüntél meg nőnek lenni, nyugodtan menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, barátnőzni, ha neked ahhoz van kedved és tudod kire bízni a gyerekedet.
A sógornőt pedig vagy oszd le, hogy ne pofázon az életedbe, gyermeknevelési elveidbe, vagy zárd ki a házból. Nekem nem hiányoznának a hozzá hasonló mérgező emberek.
Mi ma az 5,5 hetes picit hagytuk a nagyszülőkre, mert a nagyot elvittük szülinapi bulira egy fél órára lévő városba és míg ő ott volt mi bevásároltunk. Kb 3 óra volt (tápszeres a baba).
Sógórnőd nem százas.
Mindkét gyereket 9 naposan az apjukra hagytam kb. 4 órára, amíg a 40km-re lévő kórházba mentem varrat szedésre és elmentem az anyakönyvi kivonatukért. Észre sem vették, a pocak tele volt, a pelus tiszta.
Nem vagy szar anya, a sógornőd idétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!