Rossz ember lennék ettől (örökbefogadás)?
Férjemmel nem lehet vér szerinti gyerekünk, az örökbefogadást fontolgatjuk. Most, hogy betiltották az egyedülállók örökbefogadását, a férjem megsajnálta a nagyobb gyerekeket, akiket eddig általában egyedülállók meg meleg párok vittek haza. Szóval ő azt mondja, hogy ő szívesen felnevelne egy olyan gyereket is, aki a többségnek nem kell.
Én viszont nem. Én egészséges fehér kisbabára vágyom, akit pici korától én nevelhetek. Nem akarok 4-5 éves, fejlődésben lemaradt cigánygyereket hazavinni... Sajnálom őket, meg kívánom nekik, hogy őket is fogadja örökbe valaki, de én kisbabát szeretnék.
Szörnyű ember leszek ettől?
32/N
Én sokáig próbáltam meggyőzni magam, hogy el tudnék fogadni egy roma/nagyobb gyereket, de be kellett ismernem, hogy nem menne. A szeretetet meg az elfogadást nem lehet kikényszeríteni.
Nem te vagy a rossz ember, hanem azok, akik ezektől a gyerekektől most vették el az utolsó esélyt, hogy egy egyedülálló vagy egy meleg pár örökbefogadja őket.
Nem vagy rossz ember, teljesen normális a vágyad...
Amúgy én a férjedet is megértem.
Én is örökbe fogadnék nagyobbat.
Nem vagyunk egyformák, de fontos, hogy a pár egyet értsen.
Beszélgessetek erről sokat, de sose feszülten! Hadd mondja el mindenki ami benne van - ne érveket, hanem érzéseket. Akkor egyre közelebb fogtok kerülni ahhoz, hogy mi legyen.
Remélem, mielőbb család lesztek, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!