Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Feleségem nem akarja lefektetn...

Feleségem nem akarja lefektetni (6-9 éves), csak mondja nekik hogy menjenek aludni, de ha nem mennek, akkor azok éjfélig lent maradhatnak. Ez normális?

Figyelt kérdés
Reggel pedig az a normális neki, hogy ő felöltözik, a gyerekek pedig kelljenek fel maguktól és készüljenek össze, ahogy akarnak. Ha nem kellnek fel vagy nem öltöznek fel, az őt nem érdekli. Van reggelijük vagy nincs, az sem érdekli. Szerintetek ez normális?

2022. dec. 19. 09:27
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
De ha megcsinálod, akkor hogy vannak fent mégis éjfélig?
2022. dec. 19. 10:53
 32/52 A kérdező kommentje:
@28. Nagyon sokan írták már, hogy szerintük a vasalás is felesleges. Valószínűleg ők már rá is kattintottak a feleségnek igaza van válaszra...
2022. dec. 19. 10:54
 33/52 A kérdező kommentje:
@31. Az éjfél - inkább csak elméleti, mivel ide a valóságban nem jutunk e.. Nem hagyom fent őket éjfélig. De a probléma az, hogy ez azért elméleti lehetőség, mert enn egyedül én vagyok az oka, a másik oldalról ez valóság lenne.
2022. dec. 19. 10:57
 34/52 A kérdező kommentje:
@29. ismétlem nem kamu. Bevállalhatom, hogy ritka nagy balfék vagyok, de ez egy anonim fórum, tehát ennek nincs jelentősége. Válaszolva arra a kérdésedre, hogy "Hogy a bánatban lenne igaza?". a jelenlegi 17 szavazatból már 7 neki adott igazatt, mindjár 50-50 nél fogunk járni....
2022. dec. 19. 10:59
 35/52 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom hogy mondjam magának....

A vasalás akkor is felesleges lenne ha neked lenne igazad. Hú, kimondtam. Nem is volt olyan nehéz.

Mégegyszer leírom. A vasalás felesleges. Sőt időpazarlás.

2022. dec. 19. 10:59
 36/52 A kérdező kommentje:
@28-as nak írom, hogy olvassa el a 35 választ. Na ennyire egyértelmű a kérdés. És még van aki kamunak tartja a kérdést. Van aki szerint eképzehetetlen, hogy a gyerek vasalatlan ruhába menjen az iskolába (én és a 28-as) és van aki szerint ez a normális : a feleségem és a 35 (persze ha ez az utóbbi nem duplikáció - lehet hogy a feleségm is olvassa a fórumot? :)
2022. dec. 19. 11:03
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
A 6 éves még tényleg kicsi talán ehhez, de nálunk a 9-13 évesek tényleg lefekszenek maguktól, reggel ugyan ébresztem, de mind elkészül nélkülem indulásra. Reggelizni péksüteményt szoktak, találnak a szekrényben, de a nagyobbak akár szendvicset is kennek, ha arra támad gusztusuk.
2022. dec. 19. 11:07
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
37-es voltam, továbbolvastam. A ruhát kikészíteni annó a 6 évesnek se szoktam, vasalni meg csak az ingeket-blúzokat szoktam évente 3x, mióta az egyik gyermekvasutas, sajnos havonta kétszer. Kellemetlen mellékhatása a szuper programjainak. :P
2022. dec. 19. 11:09
 39/52 anonim ***** válasza:
91%

Mitől lett ilyen súlyponti kérdés ez a vasalás...???

Már 20-25 évvel ezelőtt (mikor az enyémek voltak kisiskolásak) is csupa olyan ruhát lehetett kapni, és hordtak a gyerekek, amiket abszolút nem kellett vasalni. Pólók, sweathshirt-ek, farmer, pulóver, stb....

2022. dec. 19. 11:12
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
37-38 vagyok újra, szavazni meg nem tudok, mert mindhárom válaszlehetőséged annyira sarkított, és szájbarágósan irányított, mint a nemzeti konzultációk.
2022. dec. 19. 11:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!