Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Feleségem nem akarja lefektetn...

Feleségem nem akarja lefektetni (6-9 éves), csak mondja nekik hogy menjenek aludni, de ha nem mennek, akkor azok éjfélig lent maradhatnak. Ez normális?

Figyelt kérdés
Reggel pedig az a normális neki, hogy ő felöltözik, a gyerekek pedig kelljenek fel maguktól és készüljenek össze, ahogy akarnak. Ha nem kellnek fel vagy nem öltöznek fel, az őt nem érdekli. Van reggelijük vagy nincs, az sem érdekli. Szerintetek ez normális?

2022. dec. 19. 09:27
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát fektesd le őket te. Én amúgy képes voltam magamtól elaludni ennyi idősen, ha szóltak, hogy most már ideje menni, szóval nem elképzelhetetlen kívánsága ez a feleségednek.
2022. dec. 19. 10:39
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha te csinálod a gyermekgondozást, akkor a gyerekek nem lennének éjfélig fent, mert te időben ágyba parancsolod őket, ha te csinálod a házi munkát, lenne tiszta, vasalt ruhájuk, és ha te főzől, lenne kajájuk, és nem ide írogatnál ezek hiánya miatt. Szóval vagy az egész kérdés provokatív kamu, vagy te sem mozdítod a füled botját otthon, csak őt becsmérled. De mivel mindenki szóvá tette, miért nem te végzed akkor ezeket el, gyorsan leírtad, hogy tulajdonképpen te csinálsz mindent. Az egyik szavad üti a másikat.
2022. dec. 19. 10:40
 23/52 A kérdező kommentje:
@ 22 a kérdés nem kamu. A dilemma nem az hogy megcsinálom-e. Igen, megcsinálom, hogy ha ő nem csinálja. Az a kérdés, hogy mi a normális. Szerinte nem normális az sem ha megcsinálom.
2022. dec. 19. 10:42
 24/52 anonim ***** válasza:
94%
Mert ha vadidegenek azt mondják hogy az a normális akkor téged onanntól nem fog zavarni? Ugyanmár...lebuktál ne erőlködj
2022. dec. 19. 10:44
 25/52 anonim ***** válasza:
95%
Jó a sztori, várom a kibontakozást. :))
2022. dec. 19. 10:44
 26/52 A kérdező kommentje:
@21. Hát ez az. De ahogy egyre többen hozzászólnak, egyre többen mondják azt, hogy a feleségemnek van igaza és hagynom kellene, hogy azt csináljanak amit akarnak. Lefekszenek ha akarnak, amikor akarnak, felkelnek amikor akarnak és majd lesz a ruhájuk ha felveszik. És már többen mondják azt, hogy az is jó ha eltalálnak a hűtőig és kenjék meg maguknak a kenyeret és üljenek le és egyék meg amit kentek, akkor amikor akarnak. Szóval nem egyértelmű, hogy nem a feleségemnek van igaza. A jelenlegi állás szerint a a szavazók 30%-a neki ad igazat!
2022. dec. 19. 10:46
 27/52 A kérdező kommentje:
@24. Kihasználom, hogy ez egy anonim fórum és itt az emberek őszintén elmondhatják, hogy mit is gondolnak. Ők is anonimak és én is. Mindenki lehet őszinte. Egyszerűen kiváncsi vagyok arra, hogy mit gondolnak erről az emberek. Azt hogy mit gondol a feleségem már ismerem. Az hogy mit csinálok én, sem teljesen függ attól amit itt hallok, de azért még érdekelhet más véleménye. És ezek őszinte vélemények, hiszen senkinek nem okoz dicsőséget vagy szégyen, mivel ez anonim fórum...
2022. dec. 19. 10:49
 28/52 anonim ***** válasza:
17%
Vasalást én se 6, se 9 éves gyerekre MÉG nem bíznék. Megégeti magát, vagy elégeti a ruhát, és kész a baj, súlyosabb sérülés esetén meg egyenesen tragédia!Ugyanúgy nem bíznám rájuk a vasalást, ahogy egy bonyolultabb, mai automata mosógép kezelését sem. Elrontják a mosógépet, vagy elégetik a ruhát (vagy ami még rosszabb, megégetik saját magukat), és kész a tragédia, vagy egy hatalmas anyagi érvágás a családnak, ha az esetleges meghibásodás miatt szervízelni kell, pláne, ha új mosógépet kell vásárolni!
2022. dec. 19. 10:49
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

Férjként és apaként mondom, hogy ez vagy ordas nagy kamu, vagy ritka nagy balfék vagy, kérdező. Szerintem az előbbi.

"Ha nem kellnek fel vagy nem öltöznek fel, az őt nem érdekli."

Aha, és nem járnak óvodába, iskolába? Ti elmentek munkába, a gyerekek meg otthon maradnak, mert nem készültek el időben? Vagy távmunkában otthon tevékenykedtek, a gyerekeknek meg csak gyűlik az igazolatlan hiányzás a késések miatt??? Aminek évismétlés és a gyermekvédelem beavatkozása (legrosszabb esetben akár a gyerekek elvétele) lenne a következménye, ugye tudod?

De ez is elég furcsa: te csinálod a házimunka nagy részét otthon, beleértve a gyerekgondozást is, és elbizonytalanodsz, ha a feleséged éjfélig engedné fönt lenni a gyerekeket, hogy hátha igaza van????

Hogy a bánatban lenne igaza? Pont, aki foglalkozik a gyerekekkel, az pontosan látja, mennyire fáradtak másnap, ha későn kerültek ágyba, úgyhogy semmiféle gyk-s megerősítésre nincs szüksége, pontosan tudja, hogy ekkora gyerekeknek éjfélig fönnmaradniuk mekkora marhaság. Én valóban foglalkozom a gyerekeimmel, kevesebbet ugyan, mint a feleségem, de pontosan tudom, mikor kell ennyi idős gyerekeknek lefeküdniük.

2022. dec. 19. 10:50
 30/52 anonim ***** válasza:
90%

29: az elős mondatodra: 2-in-1.

:)

2022. dec. 19. 10:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!