Feleségem nem akarja lefektetni (6-9 éves), csak mondja nekik hogy menjenek aludni, de ha nem mennek, akkor azok éjfélig lent maradhatnak. Ez normális?
Férjként és apaként mondom, hogy ez vagy ordas nagy kamu, vagy ritka nagy balfék vagy, kérdező. Szerintem az előbbi.
"Ha nem kellnek fel vagy nem öltöznek fel, az őt nem érdekli."
Aha, és nem járnak óvodába, iskolába? Ti elmentek munkába, a gyerekek meg otthon maradnak, mert nem készültek el időben? Vagy távmunkában otthon tevékenykedtek, a gyerekeknek meg csak gyűlik az igazolatlan hiányzás a késések miatt??? Aminek évismétlés és a gyermekvédelem beavatkozása (legrosszabb esetben akár a gyerekek elvétele) lenne a következménye, ugye tudod?
De ez is elég furcsa: te csinálod a házimunka nagy részét otthon, beleértve a gyerekgondozást is, és elbizonytalanodsz, ha a feleséged éjfélig engedné fönt lenni a gyerekeket, hogy hátha igaza van????
Hogy a bánatban lenne igaza? Pont, aki foglalkozik a gyerekekkel, az pontosan látja, mennyire fáradtak másnap, ha későn kerültek ágyba, úgyhogy semmiféle gyk-s megerősítésre nincs szüksége, pontosan tudja, hogy ekkora gyerekeknek éjfélig fönnmaradniuk mekkora marhaság. Én valóban foglalkozom a gyerekeimmel, kevesebbet ugyan, mint a feleségem, de pontosan tudom, mikor kell ennyi idős gyerekeknek lefeküdniük.
29: az elős mondatodra: 2-in-1.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!