Gondot okozhat hosszútávon, ha "erőszakosan" megmosom a gyerek fogát?
Figyelt kérdés
A 20 hónapos kisfiam 2-3 hete nem akar fogat mosni... Előtte szerette, csináltuk együtt, csinálta egyedül is fogkefével, de most egyszerűen nem akarja, pedig semmi nem történt :/
Mindenre rápróbáltam, játékosan fogat mosni, az apjával mostuk a fogunkat, hagytuk, hogy nekünk csinálja, de teljesen ellenáll. Sír, mondja hogy nem, ha megpróbálom, a földre veti magát.
2022. dec. 17. 20:15
21/23 A kérdező kommentje:
3 hétig próbálkoztam ilyenekkel, ahogy írtam... :/
2022. dec. 19. 10:35
22/23 anonim válasza:
Egy ötlet: ha kér valamit (pl. enni, vagy játszani szeretne) akkor közöljed vele, hogy fogmosás után megkaphatja!
23/23 A kérdező kommentje:
Ezt is közöltem, próbáltam, hogy akkor kaphat pl. mézeskalácsot, ha megmossa a fogát, még mutattam is hogy a plüssálatnak fogát mostam és "ehetett" sütit, de ebből csak oltári hisztiroham lett, mert nem kapta meg a finomságot.
Őszintén, szerintem még nem ért ilyen összefüggéseket, hiszen 2 éves sincs.
2022. dec. 20. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!