Mas gyereke is inkabb apas, mint anyas?
Figyelt kérdés
Az en kisfiam meg van orulve az apjaert. Nalunk o egyfajta isten. Ot keri ejszka is, amikor felebred, vagy lefekveskor is ( altalaban pedig en megyek be hozza). Mas is tapasztalt ilyet? Azt mondjak, h a fiuk inkabb anyasak.2010. okt. 1. 08:37
1/10 anonim válasza:
a kislányunk nagyon apás és a mama - anyósom - az isten szintén dobogós.
2/10 anonim válasza:
Fiam is, lányom is apás. Nem értem, miért.
3/10 anonim válasza:
Az én lányom irtó apás, de ennek egyértelmű oka van. Mivel már 35 hetes vagyok a másodikkal, mostanra megszokta, hogy ha baja van, elesik és emelgetni kell akkor apa veszi fel, ha az autóból kiemeljük akkor apa csinálja, szóval sok emelős dolgot ő csinál, ha baja van már inkább hozzá szalad/bújik. Éjszaka is apa eteti meg, ha éhes. Vele lehet pankrációsat játszani este, meg "vadulni"... Mondjuk engem nem zavar, jó nézni őket. Természetesen ha nincs ott apa akkor szalad hozzám, szval azért én is jó vagyok :DDDD
4/10 anonim válasza:
3 hete szültem, az előtt a 2 éves lányom anyás volt, most hogy van tesó az apja a minden.Mindig keresi és ha nem látja 5 percre vége van.
5/10 anonim válasza:
Fiam is van, lányom is :) A fiam anyás. 3 éves , mindig is anyás volt. A lányom 1 éves már most apásabb jóval:) Nem tudom mitől függ de nagyon örülök neki hogy ennyire szereti az apját:)
6/10 anonim válasza:
Én is sokat gondolkoztam már ezen a kérdésen. Nekem is van lányom is és fiam is. Mindketten rajongásig imádják az apjukat. Valahol ez érthető, hisz te mint anya otthon vagy vele a nap 24 órájában, míg ellenben apa dolgozik és kevesebb időt tud vele tölteni. Nálunk az is biztos hogy én szigorúbb vagyok a gyerekekkel mint az apjuk. (sokszor mondja hogy azért enged nekik mert olyan kevés időt tud velük tölteni nehogy már akkor is csak fegyelmezze őket) Viszont amikor nagy a baj akkor mindig hozzám szalad mind a kettő :-P.
7/10 anonim válasza:
Én is úgy érzem, inkább apásak. Pont reggel történt, hogy felébredt a kicsi (18 hónapos), és átkiabált, hogy anya!! A férjem meg visszaszólt neki, hogy anya alszik, hívd apát. Apuciiiikaa!! De azt a negédes hangot hozzá :)))
8/10 anonim válasza:
az én kicsim anyás, 21 hónapos kislány.
9/10 anonim válasza:
Az én 2éves fiam anyás :) Este viszont mikor beindul a játszás,én megszünök.Apa a minden.Imádom öket:)
10/10 anonim válasza:
A kisfiúnak az apa: példakép.
A kislánynak az apa: szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!