Intenzív osztály. A mutoben se lehetsz bánt, bakker. Épeszű ember ezekkel tisztában van.
2022. dec. 4. 13:06
22/32 anonim válasza:
Szerintem bent maradhatsz, nemrég voltunk, igaz Budapesten, de még a kamaszokkal is volt szülő mindenhol. Viszont ágyat nem adnak, ha szeretnél te is aludni éjszaka, vigyél be pokrócot, polifoamot stb amire rá tudsz feküdni.
2022. dec. 4. 13:29
23/32 anonim válasza:
Unokaöcsémet nyáron műtötték Pécsett, vele bent maradhatott volna az anyukája, pedig már 16 éves. Unokaöcsém viszont nem akarta… de az már más kérdés.
2022. dec. 4. 13:50
24/32 anonim válasza:
33 éve műtöttek, külőn szobát kaptunk, anyu és apu is ott volt velem.
Anyukád nem állt ki a jogaiért, a kórháznak így egyszerűbb volt. Egyszerűen átverték.
2022. dec. 4. 14:00
25/32 anonim válasza:
Mindenkinek joga van ott lenni. Az, hogy egyes szülők nem ismerik a jogaikat, vagy nem állnak ki magukért, elhiszik a nővérkék minden szavát, attól még ez a törvény és pont.
2022. dec. 4. 14:03
26/32 anonim válasza:
Jaj #20, engedd már el. Nem veszed észre, hogy a kutyát se érdekli, hogy neked mennyire fáj, hogy 30 éves tapasztalatot osztottál meg mai érvényű tényként kezelve, és emiatt le lettél hurrogva. Lépj tovább. Ennyire nem kell a lelkedre venni ezt
2022. dec. 4. 14:05
27/32 anonim válasza:
26, neked nem tűnik fel, hogy többen osztottak meg régi tapasztalatot és le lettek hurrogva?
2022. dec. 4. 14:16
28/32 anonim válasza:
Bazd+, komolyan mennyi ertetlen van itt 🤣
Intenziv osztaly, meg sbo meg 30-40 evvel ezelotti sztorik. Kit erdekel? Nem relevans! Ezert megsertodni🙄🙄
Ovoda, komolyan mondom.
2022. dec. 4. 14:18
29/32 anonim válasza:
Kiskorúval jogod van bent maradni, ha nemet mondanak betegjogi képviselő.
Mellesleg 2021-ben az intenzív osztályon (ami covid osztály is volt egyben) bent maradhattam a a gyermekemmel, de csak én, Apa látogatni se jöhetett covid miatt
2022. dec. 4. 15:05
30/32 anonim válasza:
Egy fővárosi gyermekkórházban dolgozom, és itt bent lehet anyuka/apuka éjszaka is.
De dolgoztam kelet magyarországi kórházban is, mint csecsemő és gyermekápoló, ott is bent lehettek.
Nálunk jelenleg ha kevesen vannak a kórteremben, akkor anyuka is fekhet betegágyra, viszont ha jön gyerek, és nincs több hely, akkor értelemszerűen át kell adnia a helyét az anyukának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!