10 éves gyerekkel bent maradhatok a kórházban?
Anyukám annak idején a 4 éves húgommal nem maradhatott éjszakára. Ő is kivizsgáláson volt. Este haza kellett jönnie, q húgom meg kapott egy szurit, hogy ne sírjon.
Azóta is emlegeti anyukám...
Gondolom,azóta változott a helyzet.
Hihetetlen történet, 2. 47 éves vagyok, 9 évesen korhazba kerültem vészes hányás miatt. Anyám simán ott maradhatott éjszakára.
Kerdezo!
14 éves kor alatt ott maradhatsz a gyerekeddel. Más kérdés, hogy semmit sem kell hogy biztosítsanak neked, tehát simán lehet, hogy a földön alszol majd
Betegjogi törvény
"...A kapcsolattartás joga
11. § (1) A (2)-(7) bekezdésekben foglalt jogokat a beteg a fekvőbeteg-gyógyintézetben meglévő feltételektől függően, betegtársai jogainak tiszteletben tartásával és a betegellátás zavartalanságát biztosítva gyakorolhatja. Ennek részletes szabályait - e jogok tartalmának korlátozása nélkül - a fekvőbeteg-gyógyintézet házirendje határozza meg. A házirend a (2)-(7) bekezdésekben foglaltakon túl további jogokat is megállapíthat...."
"(4) A kiskorú betegnek joga van arra, hogy szülője, törvényes képviselője, illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy mellette tartózkodjon."
Nem. Majdnem 9 évesen egyedül maradt ott éjszakára, nagyon jól viselte hála istennek. Reggel mentem hozzá, este jöttem. A picike itthon volt, nem tudtam mit tenni.
4 napot volt bent.
2es vagyok. Jó lenne, ha nem hazudtolnátok meg anyukámat. Sajnos NEM maradhatott benn a húgommal. Kapott a húgom szépen valami nyugtatót, abbahagyta a sírást, szépen elköszönt anyukámtól, és anya indult haza. Debreceni Klinika, 1989.
Szégyen, nem szégyen, így volt. Hajnalban meg kelt anya, hogy reggelre odaérjen (Kisvárdán laktunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!