Mennyire visel meg egy 10 éves kislányt, ha osztott elhelyezés esetén nagy különbség van a két szülője anyagi helyzete között?
Figyelt kérdés
Mennyire tudja feldolgozni ezeket a váltásokat. Mennyi idő amíg elmúlik a hiszti és a bezzeg anyánál korszak? Apuka és annak csaladja megél, de nem fényűzően, anyuka mostani párja pénzes és jelenleg a hódításra koncentrálva mindent megad a lánynak.2022. szept. 4. 16:38
1/9 A kérdező kommentje:
2 hetes váltásban van.
2022. szept. 4. 16:39
2/9 anonim válasza:
Már a váltás is borzalom. Pedig az én szüleim nem balhéztak, nem beszéltek egymásról rosszat nekem, szerettek. Szerencsés vagyok, hogy amikor elmondtam, nekem ez mennyire nem jó, képesek voltak leülni és változtatni.
3/9 A kérdező kommentje:
És mégis hogyan változtassunk, ha a másik fél nem akar, mert nem lenne magára és a párjára ideje vagy megszólnák, hogy nem nála van a gyerek?
2022. szept. 4. 17:07
4/9 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt gond, mert kb egy szinten volt a két fél. A kislány már ebben nőtt fel, fél éves korától így van az elhelyezés.
2022. szept. 4. 17:16
5/9 anonim válasza:
"anyuka mostani párja pénzes és jelenleg a hódításra koncentrálva mindent megad a lánynak"
Ezt anyukának kell kezelnie, azaz az ajándékozási rohamot vissza kell fogni. Nem a másik szülő anyagi helyzete miatt hanem azért, hogy ne szokjon hozzá a gyerek, hogy pénzért kilóra megvehetik a szeretetét.
6/9 anonim válasza:
Az viseli meg, hogy ide-oda rángatják, nem az, hogy eltérő a két szülő anyagi helyzete.
7/9 A kérdező kommentje:
Eddig nem voltak ilyen hisztijei, nem sírt és verte magát a földhöz, hogy bezzeg anyáék megvennék...
Ezzel nem tudunk mihez kezdeni. Néhány nap után csitul, elmúlik, majd a következő alkalommal megint ez megy. Most úgy viselkedik mint egy dackorszakos 3 éves.
2022. szept. 4. 17:56
8/9 anonim válasza:
Ebben az egészben az a borzasztó,hogy a szegény gyerek azt sem tudja hol az otthona. Nem szabadna váltott felügyeletet megítélni, tönkre megy bele a gyerek. Valószínű ez a lelki állapot csattanó most. Minél jobban közelít a kamaszkor, egyre rosszabb lesz.
9/9 anonim válasza:
Nem értem, miért a váltáson rugóztok, amikor a kérdező leirta, hogy féléves kora óta így van, és eddig ezzel nem volt gond, feltehetően most sem ez a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!