Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 ev koruli gyerekedet inkabb...

2 ev koruli gyerekedet inkabb bolcsibe adnad vagy inkabb keresnel melle dadust?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 00:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
18%
a 2 éves gyermekemet inkább saját magam nevelem.
2010. szept. 30. 00:32
 2/32 anonim ***** válasza:
69%
En itthon vagyok a 2 evesemmel, de ha nem lenne ez az opcio, bolcsibe adnam. Nem szeretem az ilyen dadus, aupair meg hasonlo dolgokat tobb okbol. Legyen tobb gyerek kozott is, ez nagyon fontos. En mar csak tudom, mert nem jartam oviba es ez kesobb visszautott.
2010. szept. 30. 00:37
 3/32 anonim ***** válasza:
86%

Első. nem ez volt a kérdés. (enyém is két éves, nem adtam még bölcsibe).

Viszont ha választanom kéne, mindenképp a bölcsit választanám. Otthon, nem tudom ellenőrizni, mit csinál vele a dadus.. Folyton azon járna az eszem, vajon nem bántja-e, foglalkozik-e vele, stb. stb... A bölcsiben többen vannak, vannak gyerekek, játékok, szerintem ott hamarabb és jobban "elillan" az idő a gyerek számára.

2010. szept. 30. 00:38
 4/32 Nikcsi ***** válasza:
42%
A fiam pont 2 eves lesz mikor kezdi a bolcsit, ilyen idosen mar nagyon igenylik mas gyerekek tarsasagat is. Bar az en helyzetem mas, heti 3 alkalommal lesz ott 4-5 orat.
2010. szept. 30. 01:04
 5/32 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is jobb a bölcsi, nekem mindkét gyerekem járt. Mondjuk nekem kisebbek voltak, amikor kezdték a bölcsit, de nagyon szerették.
2010. szept. 30. 07:15
 6/32 anonim ***** válasza:
72%
Ha megtehetném inkább dadusra bíznám!
2010. szept. 30. 07:16
 7/32 anonim ***** válasza:
38%

Ez egy hülyeség hogy igényli a 2 éves a más gyerekek társaságát. Ezt az a szülő mondja aki meg akarja magát nyugtatni hogy bölcsis a gyereke.

De ha választanom kéne, akkor a bölcsit választanám.

Én is itthon vagyon a 2 évesemmel oviig.

2010. szept. 30. 07:16
 8/32 anonim ***** válasza:
44%
2 éves gyerek még nem igényli más gyerekek társaságát. Ők még nem játszanak együtt, hanem csak egymás mellett. Szerintem egy gyereknek 3 éves koráig családban a helye. De ha a szülőnek mindenféleképpen előbb vissza kell mennie dolgozni (főleg a mai világban, sajnos), akkor persze, hogy szóba jöhet a bölcsi. De lehet, hogy én inkább a dadust választanám.Ismerőseim körében érdeklődnék először, hogy valaki ismer-e megfelelő embert.
2010. szept. 30. 07:59
 9/32 anonim ***** válasza:
60%

Hahh, méghogy nem játszanak együtt... tudnám, akkor 20 hós ikreim mit csinálnak minden nap??? Mert ha ez nem EGYÜTT játszás, akkor semmi...

Nekem futná simán dadusra, de én a bölcsit választanám, de 2,5 éves korig tolnám, ha van rá egy mód. Ha mindenképp 2 évesen kell, akkor is bölcsibe adnám inkább.

2010. szept. 30. 08:18
 10/32 anonim ***** válasza:
61%
Az én lányom is nagyon igényelte más gyerekek társaságát. Már csecsemő korától sokat volt különböző korú gyerekekkel (unokatesókkal) és szerintem ezért van hogy kb. 20 hónapos korára igenis igényli a társaságot. Most 22 hónapos és 3x jár egy héten családi napközibe. Szóval én inkább ezt választanám, nem a bölcsit vagy a dadust :)
2010. szept. 30. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!