Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit tanultok az óvodás...

Mennyit tanultok az óvodás gyereketekkel otthon ovi után ?

Figyelt kérdés

Például rajzolni, számolni stbstb.

Középső csoportos

2022. nov. 21. 17:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Hogymicsinalni az ovodassal? Beadandoja nincs? Diplomat nem ir meg?
2022. nov. 21. 18:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Jatek kozben, jatekosan kiterunk a szamokra stb, de nem eroltetjuk..

Meg az a dolga h jatszon, suliban majd tanulhat eleget.

2022. nov. 21. 18:24
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

Óvodással...??? Tanulni...???

#1: beadandó - jessz! :-DDDDD

2022. nov. 21. 19:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam neki segíteni, de nem sokat. Maximum napi 3-4 órát segítek neki a diplomamunkájában, mert hát na, mégiscsak legyen már önálló és ne én írjam meg helyette. Elvégre később sem műthetem meg helyette a pácienseket.
2022. nov. 21. 19:16
 5/17 Derjaderja ***** válasza:
100%

Sokat tanulunk heverészni, kipihenni a napot vagy szabadon játszani kint és bent.

Amúgy iskolás korig tudtommal ellenjavallt a rajzolni tanítas (kèpzőn végzett festőművész és tanár barátnőm így mondta).

2022. nov. 21. 19:38
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Itt milyen gusztustalan, lusta szülők vannak. Az én óvodásommal minden este gyakoroljuk a zongoraszólóját és nem akarok dicsekedni de épp a doktoriját írjuk, amiben természetesen én, mint igazi ANYA segítek. Nagyon le vagytok maradva…😤
2022. nov. 21. 19:42
 7/17 anonim ***** válasza:
60%

Mi sajnos fejlesztésre hordjuk a gyereket. Van,ahol házi is van. Azt megcsináljuk,amit kérnek,azt gyakoroljuk.

Néha ovis foglalkoztatót tölt ki velem vagy az apjával, HA van kedve. És ez a lényeg.

Én tanítom zenélni,a zene alapjaira. En zenéltem gyerekkoromban, szolfézsból nagyon jó voltam. A lányom úgy látszik, örökölte a zenei vénámat.

Ezen kívül angolra jár az oviban. Az ott kapott fénymásolt lapot szoktuk megbeszélni. Szerencsére van egy komplex középfokúm,úgyhogy valamennyire konyítok hozzá.

Ez lehet, hogy leírva soknak tűnik. De a fejlesztés az ő érdeke. A többi meg csak hobbi szint (zene,angol). Mert szereti. Ő választotta, van érzéke hozzá.

6.5 éves extra okos Asperger szindrómás kislány.

2022. nov. 21. 20:04
 8/17 anonim ***** válasza:
38%

Szoktunk, bármilyen furi is. Mondjuk nem tanulunk konkrétan, hanem leülünk egy órára valamit csinálni. Kézműveskedünk, rajzolunk, színezünk, mesét olvasunk, tornázunk, feladatlapozunk, gyerekújságozunk. Suli után is ez lesz szeptembertől, jobb, ha most szokja meg, - szerintem.

A gyerek amúgy nem sérül, együtt csináljuk, jól érzi magát.

2022. nov. 21. 20:27
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
8. Ez szuper, de ez nem tanulás. Amúgy ez nagyon jó, mi is sok ilyet csinálunk de ez szórakozás nem tanulás.
2022. nov. 21. 20:35
 10/17 anonim ***** válasza:
43%
En anno a lanyomnak 3 eves kortol vettem a feladatos fuzeteket. Imadta. Oda vissza volt fejlesztve mindent is tudott oviban, bolcsiben is. Sokat foglalkoztam vele. A kisfiam most lesz 3. Hat ,o egy szelvesz, nem ul le konyvezni sem,max 2 percre. De nincs turelme ilyenekhez. Ő kemeny dio lesz...
2022. nov. 21. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!