Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az anyák általában vigasztalás...

Az anyák általában vigasztalás helyett miért oltják le a gyereket?

Figyelt kérdés

Ha az megy hogy "anya anya sírás"állandoan azt hallom csak, hogy menjél aludni!!

Menjél már aludni!(3 éves gyerek)

Vagy a kicsi menne az anyja után az erkélyre mert akar vmit, es csak az megy hogy menjél be!!

Vagy baleset éri a kicsit, erre megint a leb.szás, hogy mit csinálsz? Mondtam, hogy nem szabad!

(Soha olyan hogy felveszi, kerdezik, vigasztalja, elaltatja, hanem el van küldve a gyerek, le van cseszve, duguljon el)

En ezeket nem birom idegileg.

Ezt sem értem hogy miért hat ez engem meg hogy mások hogy bánnak a gyerekükkel? Ideggyenge lennék?mit csináljak hogy be foglalkozzak másokkal?

Es tele vagyok gyerekes szonszedokkal! Hol az egyik üvölt a gyerekével, hol a másik, hol itt bőg az egyik gyerek, de szakadatlan, hol a másik a másik szomszédnál.

#nincs vigasz
2022. nov. 6. 07:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokszor teljesíthetetlen hülyeségeket találnak ki, és mert ha valamit a fejükbe vettek, akkor nem érdekli őket a vigasztalás.
2022. nov. 6. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11 ez tényleg így van. Egyszer a fiam 3 évesen azért sírt vigasztalhatatlanul, mert kitalálta, hogy őt zavarja a nyelve és neki az nem kell 😅 na most ezzel mit lehet kezdeni?

Nyilván ezért nem kiabáltam. De időnként bizony szoktam, mikor 50x szólok hogy ne locsolja már ki a vizet a kádból, és ezt minden este eljátszuk akkor én is egy idő után kiakadok. Kivenném a szituból, vagyis kivenném a kádból akkor azért sír, ha elveszem azt a játékot akkor meg azért. Ha meg ráhagyom akkor nyugodt szívvel öntögeti ki a vizet a padlóra.

2022. nov. 6. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, szerintem tőlem ma a szomszéd csak a kiabálást hallotta pedig rengeteg ölelés, puszi, szeretgetés, kerekecske gombocska volt.

Csak most olyan korszaka van a gyereknek hogy vigyorogva figyel engem miközben valami rosszat csinál és várja a reakcióm.

Ma pl felállt az asztalra és átugrott a kanapéra (2,5 éves). Te mennyi ideig lennél vajon kérlelő? Nekem a reagcióm egy üvöltés volt, hogy azonnal szálljon le, és maradjon meg a fenekén. Üntyüm püntyüm kis virágom valahogy nem használ amikor feszegetik a harátokat.

Ma rossz napunk volt de nagyk fárasztó volt, holnap jobb lesz. Most nagyon anyás is, a wcre menekülök előle. A szomszédod valszeg azért küldi a gyereket be az erkélyről, hogy végre legyen pár másoperce kiszellőztetni a fejét (és ha a lakás gyerekbiztos, miért is ne?!) Az alvás ugyanez. Lehet már 1,5 órája próbálja elaltatni de a halk, simogatva csitítgatást nem hallod, csak az "az aludj már az isten szerelmére te gyerek"-et.

2022. nov. 6. 21:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A vígasztalás leirva jól hangzik, de sokszor csak olaj a tűzre. Az hogy "elaltatja"...jaj, de szépen hangzik. Csak próbálj meg egy olyan gyereket elaltatni, aki nem akar aludni. Nem lehet úgy nevelni, hogy nem fegyelmezel. Biztos azért idegesít,mert úgy gondolod, te jobban csinálnád. Én is azt hittem régebben. 6 évesem van, most jutottunk el arra a szintre, hogy nincs hiszti és tudunk egymással érdemben kommunikálni. Mert ahhoz,hogy vigasztalni tudd vagy hogy észérveket hozz fel neki, az is kell,hogy a gyerek megértse es felfogja. Pár évesen nem fogják fel igazán, túl kicsik hozzá.
2022. nov. 7. 11:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo vedd tudomasul hogy semmi kozod a mas csaladok eletehez egeszen addig amig azt nem latod hogy valamelyik szulo veszelyezteti a gyereket. akkor jogod van bejelenteni ha akarod, egyebkent pedig SEMMI KOZOD HOZZA.
2022. nov. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!