Az anyák általában vigasztalás helyett miért oltják le a gyereket?
Ha az megy hogy "anya anya sírás"állandoan azt hallom csak, hogy menjél aludni!!
Menjél már aludni!(3 éves gyerek)
Vagy a kicsi menne az anyja után az erkélyre mert akar vmit, es csak az megy hogy menjél be!!
Vagy baleset éri a kicsit, erre megint a leb.szás, hogy mit csinálsz? Mondtam, hogy nem szabad!
(Soha olyan hogy felveszi, kerdezik, vigasztalja, elaltatja, hanem el van küldve a gyerek, le van cseszve, duguljon el)
En ezeket nem birom idegileg.
Ezt sem értem hogy miért hat ez engem meg hogy mások hogy bánnak a gyerekükkel? Ideggyenge lennék?mit csináljak hogy be foglalkozzak másokkal?
Es tele vagyok gyerekes szonszedokkal! Hol az egyik üvölt a gyerekével, hol a másik, hol itt bőg az egyik gyerek, de szakadatlan, hol a másik a másik szomszédnál.
11 ez tényleg így van. Egyszer a fiam 3 évesen azért sírt vigasztalhatatlanul, mert kitalálta, hogy őt zavarja a nyelve és neki az nem kell 😅 na most ezzel mit lehet kezdeni?
Nyilván ezért nem kiabáltam. De időnként bizony szoktam, mikor 50x szólok hogy ne locsolja már ki a vizet a kádból, és ezt minden este eljátszuk akkor én is egy idő után kiakadok. Kivenném a szituból, vagyis kivenném a kádból akkor azért sír, ha elveszem azt a játékot akkor meg azért. Ha meg ráhagyom akkor nyugodt szívvel öntögeti ki a vizet a padlóra.
Hát nem tudom, szerintem tőlem ma a szomszéd csak a kiabálást hallotta pedig rengeteg ölelés, puszi, szeretgetés, kerekecske gombocska volt.
Csak most olyan korszaka van a gyereknek hogy vigyorogva figyel engem miközben valami rosszat csinál és várja a reakcióm.
Ma pl felállt az asztalra és átugrott a kanapéra (2,5 éves). Te mennyi ideig lennél vajon kérlelő? Nekem a reagcióm egy üvöltés volt, hogy azonnal szálljon le, és maradjon meg a fenekén. Üntyüm püntyüm kis virágom valahogy nem használ amikor feszegetik a harátokat.
Ma rossz napunk volt de nagyk fárasztó volt, holnap jobb lesz. Most nagyon anyás is, a wcre menekülök előle. A szomszédod valszeg azért küldi a gyereket be az erkélyről, hogy végre legyen pár másoperce kiszellőztetni a fejét (és ha a lakás gyerekbiztos, miért is ne?!) Az alvás ugyanez. Lehet már 1,5 órája próbálja elaltatni de a halk, simogatva csitítgatást nem hallod, csak az "az aludj már az isten szerelmére te gyerek"-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!