Ha éjszaka felébred/felsír a gyermeked, olyankor apa is jó a vigasztalásra vagy ragaszkodik anyához?
Nálunk is jó, bár többnyire én megyek hozzá, hiszen apának mennie kell dolgozni. Hozzáteszem nagyon ritkán kell felkelni hozzá, mert szépen átalussza az éjszakát nagyon régóta (most másfél éves).
Soha nem vigasztaltam cicivel (mondjuk nem is sokáig szopizott, csak 5 hónapos koráig), lehet, hogy emiatt is van? Nem tudom.
Mindenesetre ha ritkán előfordul, hogy Apa megy hozzá be éjjel, mert én éppen be vagyok ájulva, akkor Apa is meg tudja vigasztalni, megsimogatja, ad neki inni, stb., és kisfiam szépen vissza is alszik.
Az én fiam most 22 hónapos.
8 hónapos koráig szopizott.
9 hónapos korától 15 hónapos koráig teljesen mindegy volt ki ment be hozzá éjszaka.
15 hónapos korától kizárólag csak anya kell neki éjszaka meg reggel is.
Pl most este is szinte egész éjszaka ébren volt.:(
Hajnal 4:47 re aludt vissza addig kb 10 szer biztos felkelt.
Nálunk mindig jó volt apa is.Sőt amióta már nem rácsos ágyban alszik, és ő jön át hozzánk, mindig apához megy.
Szóval időnként helyet kell cserélnünk, mert egy idő után már csukot szemmel megy apa oldalára, olyankor másnap helycser és a megszokás miatt egy darabig hozzám jön.
Amikor rájön a cserére, akkor megint cserélünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!