A 2 hónapos kisfiamnak bajusza van ami látható is . Ez teljesen normális ? Más kisbabáknak is van ? Ez már így marad mindig ? Látszani fog neki oviban is ? Vagy ez is halványodni fog mint ha valakinek szőrös a válla mert ugy született ?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 18:22
1/11 anonim válasza:
Kifog kopni, nyugi, nekem első babámnak szőrösebb volt a feneke felett, mintha kis farkincaja lett volna, több hónap, de eltűnt.
2/11 anonim válasza:
Ki fog kopni. Kislányomnak a füle volt szőrös körbe, meg a homlokán mintha a haja vonalának a folytatása lenne. Elmúlt, nem emlékszem mikor.
3/11 anonim válasza:
Az én kisfiamnak még a háta is szőrös volt. Egyébként a feje is, fül körül főleg. Most 4 hónapos, teljesen kikopott 😊
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igen az én kisfiamnak is van a füle körül meg a homlokán és a vállán is. Így született.
A bajusz később "jelentkezett". Igazabol az a lényeg egészséges:) viszont nem szeretném ha emiatt az oviban úgymond csufolnák.
2022. nov. 8. 07:43
5/11 anonim válasza:
A lányom háta a keresztcsontnál pl szőrös maradt. Nem szőke,hanem sötétebb szőr. 6.5 éves.
6/11 anonim válasza:
Az én kisfiamnak a füle pereme volt szőrös és a válla. 8 hónapos, már nem látszik.
7/11 anonim válasza:
Nekem lányként volt ilyen babakoromban. Egyszerűen kihullott.
8/11 anonim válasza:
Lanugo lesz még az, azaz a magzati szőr, ami a méhben borítja a baba testét. Nálunk is nehezen tűnt el, de végül lekopott/kihullott vagy lecserélődött láthatatlan pihékre (nem “kikopott”, nem is értem, milyen az, ha kikopik, marad valami nyoma?).
9/11 A kérdező kommentje:
A kikopik szerintem ugyanaz mint a kihullik. Csak máshogy mondjuk/mondják. :)
Köszönöm a válaszokat.
2022. dec. 1. 13:18
10/11 anonim válasza:
Az enyémnek a kis válla, a fülredői meg a felkarja volt szőrös, szerintem úgy 5 hónapos kora körül tűnt el 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!