Meddig számol el a gyereked hibátlanul?
Figyelt kérdés
Hány éves és meddig tud számolni?2022. nov. 2. 20:43
11/18 anonim válasza:
16 éves, most megkérdeztem tőle, meddig tud elszámolni. Azt mondta, hagyjam békén ilyen hülyeségekkel.
12/18 A kérdező kommentje:
:) az utolsón jót nevettem
hát igen, ez tényleg egy hülyeség, én is csak kíváncsi voltam, mert fogalmam sincs mikor meddig kell vagy hogy szoktak megtanulni számolni a gyerekek. köszi mindenkinek.
2022. nov. 2. 22:15
13/18 anonim válasza:
Ha megérti a számolást, bármeddig el tud számolni nyilván. Az én 6 évesem bármeddig elszámolna, de mégis mi oka lenne erre? Meg is unja.
14/18 anonim válasza:
4 kislányom pont tegnap számolt el 60-ig (türelmetlenkedett, a férjem mondta, hogy 1 perc; Ő tovább hisztizett, hogy az sok, mikor lesz már; mire a férjem mondta, hogy számoljon el 60-ig és akkor meglesz, amit akar. Elszámolt.)
15/18 anonim válasza:
# 14 Az kimaradt, hogy 4 éves kislányom
16/18 anonim válasza:
7ig mindig hibátlanul elmondja a számokat, 2,5 éves. Megszámolni valamit úgy hogy érti is, 5-ig stabilan tud.
18/18 anonim válasza:
minden gyerek más és más 1,2évesen már 20ig megy neki ha segitenek neki tesóm az 3 évesen ment neki 20ig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!