Miért annyira elképzelhetetlen, hogy egy kisiskolás nem néz tévét, nem mobilozik, tabletezik?
Figyelt kérdés
És ezt a szülei nem tiltással érik el?
6-10 évesekre gondolok.
2022. okt. 29. 13:59
1/35 anonim válasza:
A mesék fontos részei a gyerek személyiségfejlődésének. A nagy filmklasszikusok ismerete az alapműveltség része.
3/35 anonim válasza:
Azért mert ma már alap a pár hónapos babát betenni a tévé elé meg telefonon nyomni neki a mesét. Sajnos
5/35 anonim válasza:
Mert nem az a jellemző.
Az egyik ismerős családnál például úgy írja a másodikos gyerek a leckét, hogy a 25 éves anyuka tiktokozik közben mellette, és noszogatja: írd már, írd. Jó példával jár elöl.
6/35 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, de ha lenne, akkor biztos hogy nem csinálná ezeket. A gyerek azt csinálja, amit a szüleitől lát, szóval az én kölyköm is olvasna egész nap. Én is ezt tettem 3 éves koromtól. TV-m nincs, a telefont pedig telefonálásra használom, így nincs egész nap a kezemhez ragadva.
7/35 anonim válasza:
Azért valamennyi tv/monitor előtt eltöltött idő is kell, csak túlzásba nem szabad vinni.
8/35 A kérdező kommentje:
"mesék fontos részei a gyerek személyiségfejlődésének"
Az írott és felolvasott mesék, nem a meganimált mesék.
2022. okt. 29. 14:25
10/35 anonim válasza:
Mellesleg ottvannak a hasznosabbnál hasznosabb természet/ismeretterjesztő filmek. A mai rohanó világunkban már azt se tudjuk hogy milyen szép dolgok vesznek körül minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!