Tényleg olyan elképzelhetetlen, hogy ne legyen a gyereknek cumija?
Nekem aztán mindegy mit csinálsz elhiheted. 😅
Az enyémnek sincs de csak mert nem fogadja el, senki soha nem nevetett ki azért mert nem cumizik a gyerekem. Remélem sikeres lesz a szoptatás es nem szorulsz majd tápszerre és cumisüvegre, ember tervez... Persze arra is vannak alternatívák lásd svéd itatópohár.
Három évig szoptattam, nem volt cumisüveg, viszont nekem volt egy a mániám hogy szerintem a cumi olyan aranyos a kisbabának, úgyhogy össze vásároltam mindenféle mintát , màrkàt, na , a babám csak úgy repítette ki a szájából. Nem baj, nem bántam meg van vagy 30 elraktam őket emlékbe :) van aki bélyeget gyűjt, én meg cumikat. 👶🏻
Semmi gond nincs egyébként a cumival a lényeg hogy egy éves kor előtt a legegyszerűbbtól elvenni, hogy utána ne keresse.
Van egy fogorvos barátnőm, aki azt mondta , hogy a cumi olyan szinten deformálja az állkapcsot, hogy egy fogorvos mindig is meg fogja tudni mondani , hogy a gyerek cumizott e vagy nem. Akkor is , ha csak pár hetet!
A környezetemben sok gyerek van, aki sosem cumizott.
Ne foglalkozz ennyire mások véleményével.
Két gyerekem van, a lányomnak adtam volna cumit, mert csak, nem tudom, nem is igazán gondoltam akkor át ezt, csak ezt láttam addig. Nem kellett neki, sosem fogadta el, mondjuk ennek utólag örülök. Az ujját se szopta amúgy, cumisüvege sem volt, igény szerint szopott, sokat komfortszopizott. A fiamnak nem is próbáltam adni, nála már tudatosan. Ő se szopja az ujját, cumisüvege sincs, csak cici, de ő nem is komfortszopizós típus amúgy.
Szóval szerintem egyáltalán nem lehetetlen, én többeket ismerek, akiknél se cumi, se cumisüveg. Ezek amúgy is nagyban hozzájárulnak a szoptatás elcseszéséhez.
Ohh, kiscsillag!
Majd erre térjünk már vissza, amikor megszületett a baba, és lenyomtál vele minimum néhány hónap át NEM aludt éjszakát.
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!