Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megihatja a 24 hónapos kortól...

Megihatja a 24 hónapos kortól való tejitalt?

Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy véletlenül a 12 hónapos kortól való helyett 24 hónapostól valót vettem a nem sokára 22 hónapos fiamnak. Holnap elutazunk, már nem lesz idő másikat venni és az előző a hétvégén el fog fogyni. Megihatja ezt a fajtát? Én úgy gondolom, igen ez a pár hónap nem sokat számít, de azért jó lenne tudni, hogy biztosan jól gondolom-e és inkább ne adjam neki.

2022. okt. 28. 18:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
27%
Enyém 1 éves és túró rudit kap és már amiatt csúnyán néznek rám( persze csak egy harapást és nem minden nap) és a gyerek él és virul, 2 hónapon nem múlik semmi, sőt hidd el 1 év után minden jöhet valójában.
2022. okt. 29. 01:13
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
11. Rád azért néznek csúnyán mert cukrot adsz a gyerekednek, nem a tej miatt.
2022. okt. 29. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!