Megihatja a 24 hónapos kortól való tejitalt?
Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy véletlenül a 12 hónapos kortól való helyett 24 hónapostól valót vettem a nem sokára 22 hónapos fiamnak. Holnap elutazunk, már nem lesz idő másikat venni és az előző a hétvégén el fog fogyni. Megihatja ezt a fajtát? Én úgy gondolom, igen ez a pár hónap nem sokat számít, de azért jó lenne tudni, hogy biztosan jól gondolom-e és inkább ne adjam neki.2022. okt. 28. 18:36
1/12 anonim válasza:
Nem azért de mégis mi baja lenne? Egy 2 éves gyerek már mindent ehet, szerinted mi olyan alkotóelem lenne benne amit megihat egy 24 hónapos de egy 22 hónapos nem. Nem akarlak bántani tényleg, szóval igen, megihatja.
2/12 anonim válasza:
2 hónapról van szó… persze, hogy megihatja. Nem lesz semmi baja tőle.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😊
2022. okt. 28. 19:34
4/12 anonim válasza:
Elkezdtem írni, majd inkább kitöröltem....
Most ez komoly kérdés?!
Egy 22hónaoisnak az ég világon semmi szüksege már ilyenre, nem még azon aggodni, hogy jó-e
5/12 anonim válasza:
A születésnapján átkattan egy szabályzó a gyerekekben 😆
6/12 A kérdező kommentje:
5-ös: ezt írd meg a gyártóknak is, ne írják már rá, hogy mennyi idős kortól lehet adni. 😁
2022. okt. 28. 21:57
7/12 anonim válasza:
Annyi idős korig nem vállalják a felelősséget 😉
8/12 anonim válasza:
Ó persze. 2 hónap múlva úgy is 2 éves lesz, ennyi időn nem múlik semmi.
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor lehet jobb, ha mégsem adom neki. 😆
2022. okt. 28. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!